Anonimen -> Nove slikice v albumu... (14.7.2005 15:15:51)
|
:bravo::bravo::bravo: Dopuščam ti tvoje mnenje... Saj veš, vsak po svoje... Dejstvo pa je, da nisem nikoli skrivala, v čem oz. v kakšnem živim... Seveda, da ne bo pomote - ni vedno tako, ampak takrat je pač nastala fotografija... Namena, kam sodim glede na urejenost stanovanja, pa nisem iskala... Zakaj neki?... Vsak odgovor oz. mnenje je relativno, ker je resnic več... Vsak ima svojo in vsakomur jo je treba tudi dopustiti... Vsaj naj bi jo, no... Če pa me ti osebno postavljaš na nizko mesto, pa... Ne vem... Kaj pa naj bi po tvojem mnenju naredila? Samo zato, ker sem ženska, naj bi živela za metlo in krpo? Ne, hvala... Mnogo drugih stvari je v življenju vsake od nas, ki so dejansko pomembnejše kakor razmetan dan v stanovanju, pa če ga fotografiraš ali ne takrat... Mi osebno raje kam gremo in se imamo lepo... In raje manj živčnosti ob tem, kaj bo kdo rekel... Saj smo le mi tisti, ki imamo 3 dni v tednu pospravljeno, 3 dni razmetano, 1 dan nas pa sploh ni... Če je pa to smrtni gre, ga pa priznam... Mea culpa... :bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|