Nove slikice v albumu... (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Anonimen -> Nove slikice v albumu... (14.7.2005 8:12:58)

:bravo::bravo::bravo:

Malce sem se namučila, ampak sem se odločila, da vam pokažem naše stanovanje v vsej svoji razmetanosti... :)-:)-:)-
Če bi katera prišla pospravljat, naj se mi javi. :)-:)-:)-

smrka -> Nove slikice v albumu... (14.7.2005 8:15:50)

bejba karensa ti pejt kar spat, bos pol pospravljala :) zdele germ pa kuj slike pofibcat :)

Anonimen -> Nove slikice v albumu... (14.7.2005 9:17:17)

Smrka, po moje boš ti še iz porodnišnice tipkala :)-:)-:)-

Kerensa, jst sem v svojih študentskih letih živela na Beblerjevem trgu. Ma je blo luštno, ko hudič. Mc Donalds in takrat Spar direkt čez cesto :bravo::bravo::bravo:

CUKRČEK -> Nove slikice v albumu... (14.7.2005 9:37:26)

Me veseli, da ni samo pri nas razmetano:)- :)- :)-

Špelka -> Nove slikice v albumu... (14.7.2005 10:49:10)

Sorry, Kerensa, ampak tole je pa že prou neokusno in mene mal spominja na hlev... :zmeden: Ne vem no, a boš pol pospravljala, k boš mela mikenga?! :zmeden: Pa - v tvojem kraljestvu - so čiki, ti pa noseča????? :( Eh, bom raje nehala. Sam to nej še povem, da tud jest nisem obsedenka od čistoče in reda, ampak takole....Brez besed.

smrka -> Nove slikice v albumu... (14.7.2005 11:59:56)

eni majo raj pospravljeno eni ne... pa kaj..?

Anonimen -> Nove slikice v albumu... (14.7.2005 13:38:46)

Nimam kaj rečt, punce... Zakon ste! :)-:)-:)-

Hvala Bogu, da sem optimistka, drugače bi bilo z mano že zdavnaj konec...
Že na forumu sem povedala, da pač pijem :kava: in tudi kakšnega prižgem zraven, ampak - v kolikor sem edina, ki to počnem, potem lahko v tem trenutku določenim na čast izginem z RR..
Pa vem, da nisem edina, torej... :):):)

Kar pa se mojega kraljestva tiče - fotografirano pač takrat, ko ni bilo pospravljeno - pa kaj? Če se na RR najde ena sama, ki ima ves čas laboratorijsko čistočo, potem... ne vem... tisto je pa že obsedenost... Po moje... :)

Nekaterim so nam pač druge stvari veliko pomembnejše od tega, da je "kao" vse na svojem mestu...

Sram me ni pa niti malo, drugače slik ne bi dala v album...

Amen.

:bravo:

Špelka -> Nove slikice v albumu... (14.7.2005 15:08:23)

Kerensa, meni je drugače vseeno v kakšnem živite - dokler je to vidno samo vašim očem. Ko pa neki razstaviš na javnem forumu, lahko prou vsaka pove kr misli. In flegmatičnost in optimizem imata tud nekje meje - kukr vsaka stvar.

No, pa še en link za primerjavo - pa ne dragocenosti pohištva, ampak urejenosti in čistoče:
http://www.ringaraja.net/album/album.asp?ID=3962 :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: Ne vem, jest bi veliko rajše živela v 2. primeru - tebi in tvojim pa - kukr paše!!! :)-:)-:)-

Pol nej pa vsaka presodi po svoje.

Pa lep pozdrav in veliko užitkov.

Špelka -> Nove slikice v albumu... (14.7.2005 15:10:03)

No, pa še neki - če je bil tvoj namen preveriti, kam sodiš v povprečju slovenskih gospodinjstev, mislim, da zdaj veš odgovor - nizko. Kar pa ni rečeno, da najnižje, glede na odzive nekaterih RRjevk. :zmeden:

Anonimen -> Nove slikice v albumu... (14.7.2005 15:15:51)

Dopuščam ti tvoje mnenje... Saj veš, vsak po svoje... Dejstvo pa je, da nisem nikoli skrivala, v čem oz. v kakšnem živim... Seveda, da ne bo pomote - ni vedno tako, ampak takrat je pač nastala fotografija... Namena, kam sodim glede na urejenost stanovanja, pa nisem iskala... Zakaj neki?... Vsak odgovor oz. mnenje je relativno, ker je resnic več... Vsak ima svojo in vsakomur jo je treba tudi dopustiti... Vsaj naj bi jo, no... Če pa me ti osebno postavljaš na nizko mesto, pa... Ne vem... Kaj pa naj bi po tvojem mnenju naredila? Samo zato, ker sem ženska, naj bi živela za metlo in krpo? Ne, hvala... Mnogo drugih stvari je v življenju vsake od nas, ki so dejansko pomembnejše kakor razmetan dan v stanovanju, pa če ga fotografiraš ali ne takrat... Mi osebno raje kam gremo in se imamo lepo... In raje manj živčnosti ob tem, kaj bo kdo rekel... Saj smo le mi tisti, ki imamo 3 dni v tednu pospravljeno, 3 dni razmetano, 1 dan nas pa sploh ni... Če je pa to smrtni gre, ga pa priznam... Mea culpa...

Špelka -> Nove slikice v albumu... (14.7.2005 15:51:52)

OK - priznam - tud jest ne sodim ravno med najčistejše in najmarljivejše pripadnice nežnejšega spola. Tudi moje stanovanje je včasih - po celem tednu 8-urnega delavnika, 2 ur vožnje vsak dan in še kakšne urce ali dveh nadur na dan - živi kaos. Sej toliko sem že realna, da vem, da tudi tisto stanovanjce vedno ob vsaki uri izgleda tako kot na slikah. MOJE MNENJE je samo, da take slike pač ne sodijo v javno dostopni album, temveč kvečjemu pod ključ pa jih potem razstavljaj komur hočeš.

No, upam da sem bla zdej dosti jasna. Drugače pa - Live and let's live! Lep pozdravček, Špela

:rozica::rozica::rozica::rozica:

Špelka -> Nove slikice v albumu... (14.7.2005 15:52:41)

se opravičujem - DA ne izgleda tako kot na slikah ;)

Anonimen -> Nove slikice v albumu... (14.7.2005 15:53:44)

N'č bat', nič nisem zamerila... Nimam česa...

Anonimen -> Nove slikice v albumu... (14.7.2005 22:53:37)

Lep pozdrav! :bravo::bravo::bravo:

Kakor ugotavljam po sporočilih, ki sem jih prejela na privat, nas je kar nekaj, ki imamo "stanovanje v razsulu", kakor bi druge temu rekle... :) In nobena se s tem kaj hudo veliko ne obremenjuje - dokler so druge stvari v družini urejene... In moram reči, da pri nas so... Kaj mi bo miza, ki bo tako čista, da se lahko gledam vanjo, če bi me pa partner varal? Kaj mi bodo na milimeter zlikane cunje, če bi pa imela bolnega otroka? In kaj mi bodo obiski, ki bi prišli ocenjevat moje stanovanje, ne pa na obisk k meni? Prav ali ne, nič od naštetega ne potrebujem. Zadovoljna sem, da se imamo radi, pa če mi vse skodelice popadajo z mize. Vesela sem, da si zaupamo in se lahko zanesemo eden na drugega, pa če nobene nogavice v življenju ne najdem več. In srečna sem, da imam partnerja v pravem pomenu besede, ne pa moškega, ki bi bil z mano samo zato, da bi mu bila služkinja in kuharica.

Amen.

Pa-pa!

miška piška -> Nove slikice v albumu... (15.7.2005 0:09:29)

:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Ma glej, se strinjam s tabo Kerensa....prav si napisala. Pri nas je kakšen dan tudi tako kot pri vas, pa kaj si pač druge stvari privoščimo. Jaz sem že zdavnaj rekla, ne bom sužnja stanovanja, življenje je prekratko!!!
Uživajte!
mp

Annny -> Nove slikice v albumu... (15.7.2005 9:20:43)

Saj ne pomeni, da je človek suženj stanovanja, če ima vse lepo sproti pospravljeno. Tudi za partnerja in otroka je to dobro- zlasti otrok pobira zglede v mladosti.

Jaz si vsak dan vzamem pol urce in imam vse lepo urejeno, tudi partner mi pomaga- tako se tudi dobro počutim.In te pol ure pač ne visim na RR, ampak je porabim koristneje- naredim nekaj dobrega za družino in njeno počutje.

Čaw:)

kalimero -> Nove slikice v albumu... (15.7.2005 14:29:34)

Špelka, si se pa čisto zasekirala :)-
Zakaj nekaj ne bi bilo za javni album? Če se avtorju zdi primerno, potem je primerno. In če se tebi ne zdi, potem ne vem, zakaj si si ogledala vse detajle na slikah in te je vse skupaj tako prizadelo.
Naj vsak živi tako, kot mu paše. Tudi sama ne vidim pojma ženskosti v metli in cunji, uživam pa, če imamo stanovanje urejeno. In moj dragi na srečo tudi. Važno je, da imajo ljudje približno enake kriterije - sicer tukaj ne bi bilo toliko večnega jamranja, kako je katera sama za vse....
Mi je pa hecno, kako se včasih razvije skoraj tekmovanje, katera ima doma večjo štalo.
In razne Špelke so vsi "negativni" komentarji anonimni. Zanimivo ne, verjetno od samih naključnih obiskovalcev te strani, bog ne daj pomislit, da bi bila kakšna miss perfect;)

Stran: [1]