Nina00 -> RE: do kdaj trip trap stolček (2.5.2010 15:25:36)
|
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i IZVIRNO SPOROČILO: veternica4 zanima me do katere starosti ste uporabljale trip trap stolček? Lahko jaz obrnem vprašanje? (oprosti, da ti smetim, ampak mislim, da sva v podobni situaciji [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] ) Torej - od katere starosti dalje vaši otroci normalno sedijo za mizo - na navadnem stolu, torej? In pri tem nimajo problema z recimo juho? Pri nas je namreč taka situacija - tavelik je star 3 leta, tamal bo ravnokar tukaj. Prostora za še en trip trap pa nimamo. Ali je torej realno pričakovati, da 3,5 letni otrok je na navadnem stolu, ali ne? (no, jaz mislim, da je - me pa zanima koliko jih dejansko pri teh letih ne uporablja nobenega "otroškega" stolčka) Hvala! K. Naš tri letnik ga še vedno uporablja. Je imel kak mesec nazaj fazo, ko je hotel jest na navadnem stolu, ampak mora klečat na njem, da lahko lepo poje. Po kakih dveh tednih je šel nazaj na svojega. Če bi bilo treba, bi mu dala na stol visoko blazino ali kak podstavek, pa bi lahko lepo jedel na navadnem stolu. Glede na našo izkušnjo bi ta velikega že sedaj navdušila nad velikim stolom in ga nanj prestavila, trip trap pa za pol leta pospravila. Tako bi, ko bi ga rabil mlajši, spet privlekli ven in sestavili "Ta stol za dojenčke". Ker, če ga misliš zamenjat šele tik pred zdajci, se lahko zgodi, da starejši ne bo za to, ker se bo čutil izpodrinjenega.
|
|
|
|