barni -> RE: presenečenje na poroki (13.5.2010 7:40:33)
|
Moj stric je pred leti dobil, ko je rekel DA od kolegov živega prašiča na vrvici. Sicer ne vem kaj točno se je potem zgodilo s tistim prašičem, samo je bilo pa resnično presenečenje. Je bila pa ena fora to, zakaj je dobil prašiča. Ali kaj posebej rada počne(ta) ali ima(ta) kak hobi? Lahko potem kaj v zvezi s tem. Odvisno tudi kje se bosta poročila. Jaz se sicer ne bom, samo bi mi bilo pa top, da bi me zunaj čakal balon, s katerim bi lahko poletela nad krajem, kjer sem se poročila. Ali pa da bi na ohceti naredili latino večer - pač meni je to kul. S kakšnim latino plesalcem, ki bi naredil vzdušje. Samo to mora biti folk za to. Kolikor sem bila jaz na ohcetih, je bil povsod en bend, ki je neke igrice šopal in preverjene komade igral. Edino eno sem imela priložnost videti, ko sta imela najetega DJ-ja in so potem morali svatje sodelovati v plesnih zadevah in ne v klasičnih igricah. Eni kolegici je oče v eno nadstropje poročne torte namestil stiropor (okrašen kot torta). In ko sta hotela zarezati, se nikakor ni dalo. Je bilo kar nekaj smeha na to temo. Zelo je odvisno od tega, kakšno poroko si je organizirala. Moja prijateljica se je šla poročit v LAS VEGAS in presenečenje je bilo, da jo je poročil "Elvis Presley". Tko da vsak ima svoja pričakovanja in želje. Praviš da se dobro poznata, potem približno veš, kaj bi ji potegnilo in da ne bi nerodno izpadlo ali pa da bi ji bilo neprijetno.
|
|
|
|