|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zanašanje
29.4.2010 23:56:15   
blanč
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

A si že pod mizo?

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image joj no...user posted image user posted image user posted image

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 26
29.4.2010 23:56:49   
DaisyE

IZVIRNO SPOROČILO: blanč

Kupiš lonček za pit, notri mal frutkovga soka pa veliko vode. Frutki so fajn in jih dobiš vsepovsod. Kakšno igračo, da se zamoti. kako je pa z vozičkom?? Plenice, kremo za rit, kako pa duda??? Obvezno kako tetra pleničko mal za brisat, mal za pocuzat pred spanjem...slinček pri hranjenju, da ni treba nonstop preoblačit...

OOOO, jaz te pa zaj.bavam. user posted image user posted image user posted image Ej hvala. Ma mam že vse, samo tetra plenice ne, ker ne vem, kaj je to....

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 27
29.4.2010 23:57:21   
DaisyE
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 28
29.4.2010 23:58:02   
blanč
Saj vem da me ampak mene vseen zanima, če imaš vseuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Mark Twain)

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 29
29.4.2010 23:58:28   
DaisyE
Ne govori blanč, da mi ne bo v glavo stopilo....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 30
29.4.2010 23:59:09   
DaisyE

Saj vem da me ampak mene vseen zanima, če imaš vseuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, vse, razen tetra plenice. To je še neodkrit svet.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 31
29.4.2010 23:59:38   
blanč
Eh, sej mal ti je žeuser posted image No povej, ker voziček imaš, ama tamali dudo????

(Mark Twain)

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 32
30.4.2010 0:03:06   
DaisyE
Zadnjič sem kapo kupovala.... Pa da ti vidiš ta podvig. Valjda ne vem obsega glave, pol sva se pa pregovarjali s prodajalko. Pa sem na momente delovala, kot da vem, zakaj gre, na druge pa spet, kot da sem iz lune, čisto nematerinski tip in kupujem darilo. Pol me je hotla prepričat, da se take, ki jo jaz gledam, ne splača, ker jo bo lahko samo še kak mesec nosu, pa sem rekla, da to je pa super, ja! user posted image user posted image user posted image No na koncu je obupala in je samo rekla, a pri vas je pa še bolj mraz, al kaj? Ej, jaz se samo rolam še. user posted image user posted image user posted image

A si ti že testirala svoj ruski naglas v Rusiji?

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 33
30.4.2010 0:04:14   
DaisyE

Eh, sej mal ti je žeuser posted image No povej, ker voziček imaš, ama tamali dudo????

Samo prst. Nič dude. Pa dobro, a mi bo dano izvedet, kaj je tetra plenica?

In še bolj bistveno... a grem še po en pir?

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 34
30.4.2010 0:05:12   
DaisyE
Voziček mamo. user posted image user posted image user posted image Fino zložljiv MON - 100evrčkov v akciji. user posted image user posted image user posted image Ne morem iz svoje kože....

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 35
30.4.2010 0:05:39   
blanč
user posted image super za kapo
ja semuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sam sem bla skos pod vplivom vodke in pira in mi je šlo fajn,še posebej, ker sem imela zraven enega iz našega predstavništva, ki je verjetno prevajal za mojim hrbtomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Mark Twain)

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 36
30.4.2010 0:06:51   
DaisyE
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz še vseglih mislim, da sta pir in vodka svoje naredila. user posted image user posted image user posted image

Kje si bla? V Mackva?

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 37
30.4.2010 0:07:31   
DaisyE
A boma še enga? A 14. prideš?

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 38
30.4.2010 0:07:50   
blanč
pejd po tamali piruser posted image
Plenica v katero so včasih nas mame povijale, zdaj je pa v uporabi za brisanje okrog gobčkov, podlaganje pod glavico, naša larči jo pa ima namesto dude ali prsta in jo nonstop cuza v avtu, vozičku, postli...

(Mark Twain)

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 39
30.4.2010 0:08:53   
blanč

Jaz še vseglih mislim, da sta pir in vodka svoje naredila. user posted image user posted image user posted image

Kje si bla? V Mackva?

Ja v mockbi.
Kam 14??nč ne vem, nisem bla vabljena.

(Mark Twain)

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 40
30.4.2010 0:09:41   
DaisyE
Mam samo tavelke user posted image user posted image user posted image

AAAA, zdaj pa vem! To je una štirikotna zadeva. user posted image user posted image user posted image

Daj blančo, kako drgač? A te že spustijo v lajf?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 41
30.4.2010 0:10:52   
blanč
Ja me, sam se mi ne daaaaaaaaaaaaaaa...

(Mark Twain)

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 42
30.4.2010 0:11:16   
DaisyE

Ma daj, ne bom se zdaj matrala z iskanjem... Mislim, da je na borkah napisano.... Daj prid. Sicer je v Lj, ali ipak.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 43
30.4.2010 0:11:34   
blanč
Mi boš jeseni povedala kaj je to life???user posted image user posted image user posted image user posted image

(Mark Twain)

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 44
30.4.2010 0:12:09   
blanč

Ma daj, ne bom se zdaj matrala z iskanjem... Mislim, da je na borkah napisano.... Daj prid. Sicer je v Lj, ali ipak.

Mogoče pa resuser posted image

(Mark Twain)

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 45
30.4.2010 0:12:36   
DaisyE

Ja me, sam se mi ne daaaaaaaaaaaaaaa...

Aha, zdaj smo pa našli srž tvojega problema!!!!!!!!!!! Ti skos daješ filing, da zarad otrok ne morš ven, resnica je pa ta, da otroc zarad tebe ne morjo....user posted image user posted image user posted image Daj jim dihat, pa 14. ulet v LJ.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 46
30.4.2010 0:12:44   
blanč
Če boš pela malakarjauser posted image

(Mark Twain)

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 47
30.4.2010 0:14:38   
DaisyE

Mi boš jeseni povedala kaj je to life???user posted image user posted image user posted image user posted image

Bolj, da sem tiho. user posted image Sem zdaj očitno čisto preveč glasna. user posted image Ma ne, saj si ne predstavljam. Po moje se mi nikamor ne bo dalo. Samo, če lahko gremo v troje. Tako, da se očitno res šele v domu za starostnike naslednjič vidimo....

Ej, kdaj morš ti zdaj vstajat?

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 48
30.4.2010 0:16:15   
DaisyE

Če boš pela malakarjauser posted image

Po Rusiji sem pa sploh neustavljiva. Še Katjušo znam! Pa zadnjič sem doma, kalinko karaoke pela. Samo mi ni šlo gleh preveč od rok user posted image

Tako, da me tega ni treba spraševat, če boste dovolile - aber naturlich.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 49
30.4.2010 0:16:54   
blanč
Smo uspeli da vsatajamo okoli osme ure. Pol gresta pa ob 10ih že spet spat...

(Mark Twain)

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?