Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Hoja z držabjem za rokice 29.4.2010 21:19:52
|
|
|
|
hubi
|
Ne prehitevajte. Vsak se je sam naučil sedeti, usesti, plaziti in končno shoditi. Kdaj pa je drugo vprašanje. Sam naj hodi ob opori, da bo pridobil samozavest in ko bo dovolj siguren, se bo spustil. Vsakršni pripomočki ali tuje roke dajo samo lažen občutek varnosti. Ne poznam otroka, ki bi sam shodil in kdaj padel vznak, medtem ko je obratnih primerov kar nekaj.
|
|
|
|
RE: Hoja z držabjem za rokice 29.4.2010 21:26:46
|
|
|
|
skuštrana
|
Kupi mu hoduljico da jo potiska pred seboj.
|
|
RE: Hoja z držabjem za rokice 29.4.2010 21:37:08
|
|
|
|
Urska09
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana Kupi mu hoduljico da jo potiska pred seboj. Meni jo je zadnjič zdravnica v RA odsvetovala. Ker je povsem nenaravni način učenja hoje. Ko mi je to v živo demonstrirala, sem jo razumela, zakaj tako misli. Ona (dr. Drobež) je zagovornik popolnoma naravnega razvoja. Brez takih in drugačnih pripomočkov.
|
|
|
|
RE: Hoja z držabjem za rokice 29.4.2010 21:40:42
|
|
|
|
melanija
|
Jaz sem mojim naredila "poligon". Okoli kavča, klubske mizice pa še kakšen stol sem dala zraven, da se je lahko sama prijemala in hodila okoli od ene stvari do druge. Aja pa še igračke sem ji vsake toliko časa naštimala, da ji je bilo bolj zanimivo in ni zahtevala naše roke. Je pa prejšnji teden shodila in po stanovanju veselo hodi,zunaj pa je teren neraven in ji pač pomagamo z roko ko ne more več sama oz. ko to prosi - predvsem ko gre teren v grič ali dolino.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?