pelika -> napake v nosečnosti (29.4.2010 20:34:12)
|
živjo. najprej vas vse lepo pozdravljam. imam kar mnogo vprašanj. jaz bom kmalu noseča 31 tednov. sem ze v bolnišnici skoraj en mesec. imam zelo visok pritisk,katerega sem imela ze verjetno pred nosečnostjo, samo mi ga niso kontrolirali. imata pa oba starša probleme z pritiskom. uavnavajo mi ga z tableti. imam največjo dozo tabletov, a se mi nikakor ne uravna, bolj kot ne stoji, pa pravijo, da preveč mi ga tako ne smejo spustiti, ker to nebi bilo uredu za otroka. pravijo pa, da je pritisk kar nevaren za nosečnost,da lahko pride do prezgodnjega poroda. nato se je pa se zgodilo, da sem malo pred 30.tednom dobila en močan krč, zaradi katerega so mi dali inekciji za razvoj pljučk. imam pa še zelo kratek maternični vrat, ter glavica moje deklice je ze zelo nizko. je pa se to, da je dva tedna zadaj z razvojem. jaz se super počutim ne glede na visok pritisk, moja deklica se razvija tako kot je treba, pretoki so uredu, giba uredu...samo dva tedna je zadaj z razvojem. sedaj moram samo počivati...in čakati. nevem kaj se bo zgodilo, upam pa na najlepše, mora biti use uredu. je ze katera bila v podobni situaciji? hvala za odgovore ze v naprej...pozdravčeka vsem.
|
|
|
|