RE: Domžalske nosečke_2010 (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju



Sporočilo


Jana28 -> RE: Domžalske nosečke_2010 (31.8.2010 8:27:19)

jaz sem celo nosečnost hodila h Goslarjevi, pa se mi zdi čist fejst, predvsem si vzame čas in je prijazna, pa meni je vedno brez vprašanj razložila še več kot sem hotela vedeti. meni je praktično čisto vsakič naredila uz (res pa, da so mi nekaj grozili z zastojem rasti, zato je imela razlog za to), tudi me je klicala na gsm večkrat zaradi amniocenteze in se pozanimala (k se je nekaj zapletlo) pri nadrejeni in še pri priznani zdravnici v porodnišnici, ker je priznala, da je to področje oz. take podrobnosti, da se ona ne spozna toliko in se je full potrudila, da je pridobila info in me je potem klicala in mi vse razložila.

se mi zdi, da nima toliko izkušenj, ker je konec koncev šele končala specializacijo (tako mi je rekla), ampak mi je všeč, da se ne dela pametno, ampak prizna da ji manjka izkušenj in se takrat pozanima in ti jih priskrbi.

je pa res, da jaz strahovi še vedno full zaupam, tako da hodim vzporedno ves čas še k strahovi v privat ambulanto na uz-je, ker ji kot rečeno zaupam (tudi sem jo klicala ko nisem vedla kaj naj naredim za amnio, ko se je zakomplicirano in mi je dala nasvet kot zdravnica in še kot človek, kar mi je full pomenilo, potem pa se je povezala še z goslarjevo, da sta se lepo pogovorili in uskladili mnenje). pa še fajn slikice in filmčke mi je strahova naredila od našega sončka, tako da imamo isto kot za taveliko tak lep spominček:)

anmp-a nisi ti u taprve hodila celo nosečnost privat?

hecno-tudi jaz sem našo prijavila na abc šport na telovadbo:) potem sva očitno izbrale isto:) jaz sem jo vpisala na torkov termin (1-2 leti) na oš milana šušteršiča (baje je to za amzs). sem tudi jaz kolebala med lj in kamnikom, ampak sem se odločila tako, ker jo moram it itak iskat k varuški v črnuče, potem pri moji mami v črnučah pustit tamalega in mi je ta lokacija potem najbližja. pa še popoldne gredo vsi v smer kamnika, ne pa v smer lj. (ker se vračajo domov), tako da bi moralo biti manj gužve. ti si svojega verjetno vpisala v skupino 2-3 leta? jaz sem namreč dala našo v 1-2 leti, ampak bom videla, ker je zelo napredna, vsi pravijo, da je pri 1,5 taka kot otroci pri dveh letih...ne bi rada prehitevala stvari, samo če bodo v skupini otroci, ki so komaj shodili pri 1. letu, potem se bo naša totalno dolgočasila, ker je čisti gavnar in že take počne, da ne moreš verjet.
mi pa glih ustreza, ker se začne konec sept, ko se bomo mi ravno malo navadili, pa meni bo ravno minilo 6 tednov, ko je ne smem nič dvigovat in se naprezat, tako da mislim, da bom kar sama začela hodit z njo.





anmp2601 -> RE: Domžalske nosečke_2010 (31.8.2010 10:46:27)

Ojla!

jana28...ne me narobe razumet, meni je Goslarjeva čist ok, sam se opazi da nima toliko izkušenj in ne pove veliko, če je kaj ne vprašaš. Hvala bogu nimam nobenih zapletov, sej drugače bi verjetno bila bolj zgovorna. UZ pa tudi meni dela vsak pregled, za kar sem ji ful hvaležna. Ja, pri Lukcu sem hodila v Calliste in je fajn G, sam u iber drago, tako da sem porabiča za vodenje nosečnosti cca 700€. Hvala bogu je prišla Goslarjeva in je mela frej. Strahova je pa itak zakon, pa še v mojem bloku je :-). Pri tej nosečnosti se nisva odločila zaDVD, ker se mi zdi mal brezveze metat dinarčke, to sem šele opazla pri Lukcu, ko nam dvd sameva v omari.

Za ABC se bomo mi najverjetneje odločili za lokacijo v Šentvidu, ker od mojga starši zraven tega vrtca živijo, pa še oni ga čuvajo. A si jih kej klicala, če majo kakšno predstavitveno uro, da vidmo če je to to za naše lumke? Kok pa pride približno 10 ur vadbe?

Jah, danes sem dobila rezultate mini testa za sladkorno. In sicer je bil pozitiven, jutri mam ta velik test - 3 urni. Ojej, in to na tešče. Sej bom skup padla. Tako da se jutri jana28 lahko slišve pa greve na kakšen kafe, če me ne bo pobralo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]  A je kakšna mela že ta test? Jst ga v 1.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image] sploh nisem opravljala.

pa pa




Čebel@ -> RE: Domžalske nosečke_2010 (6.9.2010 13:29:02)

anmp......jaz sem po tem sladkornem testu celo ordinacijo pobruhala[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley9.gif[/image]......je prišel en moški,ki je "dišal" po cigaretih-in je moj želodec  zasukalo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

sem šla pa zadnjič po potrdilo za bolniško in se Goslarjevo usput vprašala,če bi lahko vsaj [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley27.gif[/image] poslušala,in mi je naredila kar UZ-sem bila res presenečena[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image].....tko da sem videla našega [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image],ki je do dneva točen v rasti[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/9nebesa.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]




brcica -> RE: Domžalske nosečke_2010 (23.9.2010 16:26:33)

Živjo punce

kam ste se skrile?
Se vam pridružujem, rok imam 5.1.2011 sem pa z Vira.





lottyka -> RE: Domžalske nosečke_2010 (23.9.2010 16:29:52)

Pozdravljene,

Se pa že res nisem dolgo oglasila tu. Pri meni vse vredu, čakamo in odštevamo, še malo več kot mesec dni.

Čestitke vsem ki ste že rodile.

brcica dobrodošla. A je to tvoj prvi otrok ali že imaš katerega?




brcica -> RE: Domžalske nosečke_2010 (23.9.2010 16:38:23)

To je moj prvi [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image], ki zaenkrat fuul pridno raste.




Juxy -> RE: Domžalske nosečke_2010 (24.9.2010 9:31:44)

Ojla,

no, mi smo se pa pred kratkim preselili iz Domžal v Dragomelj,
rok pa imam 7.2.2011 [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




_katja_ -> RE: Domžalske nosečke_2010 (16.10.2010 7:48:29)

Živjo!

Če kjera zanima smo začeli z vadbo nosečnic in mamic z dojenčki v Fit Fitu v Domžalah. Vabljene!

lp





lottyka -> RE: Domžalske nosečke_2010 (16.10.2010 10:35:54)

IZVIRNO SPOROČILO: _katja_

Živjo!

Če kjera zanima smo začeli z vadbo nosečnic in mamic z dojenčki v Fit Fitu v Domžalah. Vabljene!

lp




A da ima Fit Fit tudi to vadbo? Prosim poročaj kako je kaj tam, se pridružim verjetno kasneje, ko bom že imela bebiko in bo dovolj stara za to. Verjetno na pomlad.

brcica - midve se bova pa sigurno kdaj srečali potem z vozički, glede na to da sva obe blizu doma [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley2.gif[/image].

Drugače pa mi še odštevamo zadnje tedene oz.dni. Še 17 dni hehe.




_katja_ -> RE: Domžalske nosečke_2010 (29.10.2010 13:53:35)

IZVIRNO SPOROČILO: lottyka

IZVIRNO SPOROČILO: _katja_

Živjo!

Če kjera zanima smo začeli z vadbo nosečnic in mamic z dojenčki v Fit Fitu v Domžalah. Vabljene!

lp




A da ima Fit Fit tudi to vadbo? Prosim poročaj kako je kaj tam, se pridružim verjetno kasneje, ko bom že imela bebiko in bo dovolj stara za to. Verjetno na pomlad.



Super [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] Tudi vadba za nosečke je super. Tko da vabljene!




ursa_p -> RE: Domžalske nosečke_2010 (17.3.2011 20:54:39)

Pozdravljene Domzalcanke!

Vem, da pišem v temo nosečk, pa vendar ste nekatere od zadnjega javljenja pa do danes ali pa celo ze od prej, mamice! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

Pisem vam pa zato, ker vas vabim na nedeljsko studijsko fotografiranje otrok v Mercator Centru v Domzalah (od 9. do 13. ure).
Nekaj fotografij z zadnjega fotografiranja v Celju, si lahko ogledate na spodnji povezavi
http://www.facebook.com/album.php?id=115992251796718&aid=32579
(ostale pa si lahko ogledate se v drugih albumih!).

Vse, ki ste na facebook-u, pa si lahko vec preberetu tudi v vabilu na dogodek:
http://www.facebook.com/fotostudio.si#!/event.php?eid=170429423006916
ali pa se nam kar pridruzite na fb strani:
http://www.facebook.com/fotostudio.si

Lep pozdrav, Ursa




Samantha_XY -> RE: Domžalske nosečke_2010 (22.3.2011 14:23:42)

Evo anmp... sem rekla, da se oglasim na tole temo in mogoce nama jo rata v zivljenje spravit, ne?:)
Dans je blo prov fajn na soncku in ker so obeti za dolgooo in soncno pomlad dobri, se mogoce najde se katera, da se dobimo na kakem sprehodu in kakem cveku in kavici, ne?:)

Zdej pa hitro jest... mala je ze huda:)




Čebel@ -> RE: Domžalske nosečke_2010 (22.3.2011 14:27:22)

še ena ki je pravkar rodila[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley4.gif[/image]imamo 1 teden starega Gala[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

anmp....čestitke za Maksa[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]




Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]