Jana28 -> RE: Domžalske nosečke_2010 (31.8.2010 8:27:19)
|
jaz sem celo nosečnost hodila h Goslarjevi, pa se mi zdi čist fejst, predvsem si vzame čas in je prijazna, pa meni je vedno brez vprašanj razložila še več kot sem hotela vedeti. meni je praktično čisto vsakič naredila uz (res pa, da so mi nekaj grozili z zastojem rasti, zato je imela razlog za to), tudi me je klicala na gsm večkrat zaradi amniocenteze in se pozanimala (k se je nekaj zapletlo) pri nadrejeni in še pri priznani zdravnici v porodnišnici, ker je priznala, da je to področje oz. take podrobnosti, da se ona ne spozna toliko in se je full potrudila, da je pridobila info in me je potem klicala in mi vse razložila. se mi zdi, da nima toliko izkušenj, ker je konec koncev šele končala specializacijo (tako mi je rekla), ampak mi je všeč, da se ne dela pametno, ampak prizna da ji manjka izkušenj in se takrat pozanima in ti jih priskrbi. je pa res, da jaz strahovi še vedno full zaupam, tako da hodim vzporedno ves čas še k strahovi v privat ambulanto na uz-je, ker ji kot rečeno zaupam (tudi sem jo klicala ko nisem vedla kaj naj naredim za amnio, ko se je zakomplicirano in mi je dala nasvet kot zdravnica in še kot človek, kar mi je full pomenilo, potem pa se je povezala še z goslarjevo, da sta se lepo pogovorili in uskladili mnenje). pa še fajn slikice in filmčke mi je strahova naredila od našega sončka, tako da imamo isto kot za taveliko tak lep spominček:) anmp-a nisi ti u taprve hodila celo nosečnost privat? hecno-tudi jaz sem našo prijavila na abc šport na telovadbo:) potem sva očitno izbrale isto:) jaz sem jo vpisala na torkov termin (1-2 leti) na oš milana šušteršiča (baje je to za amzs). sem tudi jaz kolebala med lj in kamnikom, ampak sem se odločila tako, ker jo moram it itak iskat k varuški v črnuče, potem pri moji mami v črnučah pustit tamalega in mi je ta lokacija potem najbližja. pa še popoldne gredo vsi v smer kamnika, ne pa v smer lj. (ker se vračajo domov), tako da bi moralo biti manj gužve. ti si svojega verjetno vpisala v skupino 2-3 leta? jaz sem namreč dala našo v 1-2 leti, ampak bom videla, ker je zelo napredna, vsi pravijo, da je pri 1,5 taka kot otroci pri dveh letih...ne bi rada prehitevala stvari, samo če bodo v skupini otroci, ki so komaj shodili pri 1. letu, potem se bo naša totalno dolgočasila, ker je čisti gavnar in že take počne, da ne moreš verjet. mi pa glih ustreza, ker se začne konec sept, ko se bomo mi ravno malo navadili, pa meni bo ravno minilo 6 tednov, ko je ne smem nič dvigovat in se naprezat, tako da mislim, da bom kar sama začela hodit z njo.
|
|
|
|