Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: A gre katera danes v Hofer? 29.4.2010 13:50:29
|
|
|
|
rija
|
njiva d.o.o.
|
|
RE: A gre katera danes v Hofer? 29.4.2010 13:51:14
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija njiva d.o.o. ja saj, če res, potem so dobri. Se mi je zdelo, da je kakšna vrtnarica ali pa urejevalka okolice, potem so v redu. Pa h krilu tudi dobro grejo.
|
|
|
|
RE: A gre katera danes v Hofer? 29.4.2010 13:51:23
|
|
|
|
pety78
|
pa to resno misliš za v službo? Kje pa delaš? V pisarni.
|
RE: A gre katera danes v Hofer? 29.4.2010 13:52:22
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: pety78 pa to resno misliš za v službo? Kje pa delaš? V pisarni. Aja? Pa res bi to mela za v službo? Saj se hecaš, a ne to bi jaz imela za v hosto za jurje nabirat.
|
|
|
|
RE: A gre katera danes v Hofer? 29.4.2010 13:52:36
|
|
|
|
pety78
|
Zvesta, a ti si tudi bila v Hoferju? Ja, šment. Jaz pa bi tako nekaj imela imam pa samo en Hofer v bližini. Smrk!
|
RE: A gre katera danes v Hofer? 29.4.2010 13:53:30
|
|
|
|
pety78
|
Aja? Pa res bi to mela za v službo? Saj se hecaš, a ne user posted image to bi jaz imela za v hosto za jurje nabirat. A se ti ne zdi, da paše h krilu, ki sem ga na prejšnji strani prilepila?
|
RE: A gre katera danes v Hofer? 29.4.2010 13:57:02
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: pety78 Aja? Pa res bi to mela za v službo? Saj se hecaš, a ne user posted image to bi jaz imela za v hosto za jurje nabirat. A se ti ne zdi, da paše h krilu, ki sem ga na prejšnji strani prilepila? neeeeeeeee, pety, res se mi ne zdi, sori. Sicer nisem nek modni poznavalec, samo to se mi pa res ne zdi. K tistemu krilu bi kjvečjemu kakšne balrinke al pa japanke obula, ne pa škornje, res ne, pa ne zamerit, plis.
|
|
|
|
RE: A gre katera danes v Hofer? 29.4.2010 13:57:44
|
|
|
|
pety78
|
neeeeeeeee, pety, res se mi ne zdi, sori. Sicer nisem nek modni poznavalec, samo to se mi pa res ne zdi. K tistemu krilu bi kjvečjemu kakšne balrinke al pa japanke obula, ne pa škornje, res ne, pa ne zamerit, plis. Nč bat.
|
RE: A gre katera danes v Hofer? 29.4.2010 13:59:05
|
|
|
|
pety78
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: pety78 Volga, hecam se. Imela bi tole... http://www.hofer.si/si/html/offers/58_16056.htm Dimenzije 58X25, ampak je zmanjkalo. a povsod je zmanjkalo? Vem za Lj Vič, za Celovško in za Brdo, ter za Dravograd.
|
RE: A gre katera danes v Hofer? 29.4.2010 14:04:53
|
|
|
|
pety78
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: pety78 Volga, hecam se. Imela bi tole... http://www.hofer.si/si/html/offers/58_16056.htm Dimenzije 58X25, ampak je zmanjkalo. Pety, jebčkaj se
|
RE: A gre katera danes v Hofer? 29.4.2010 14:23:12
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
|
|
|
|
RE: A gre katera danes v Hofer? 29.4.2010 19:38:50
|
|
|
|
baguSka
|
Zvesta Zvestaaaa - so jih meli?? Majo se?? Jaz bi tuuuuud. Sem za Pety vso Lj. preletela, pa nikjer ni blo vec... tud zase nism dobila. Sam kaj ko je men bl za Pety hudo.
|
|
RE: A gre katera danes v Hofer? 29.4.2010 19:43:13
|
|
|
|
froschi
|
Pri nas pa jih imajo .......ampak bi več poštnina prišla...
|
|
|
|
RE: A gre katera danes v Hofer? 29.4.2010 19:47:29
|
|
|
|
baguSka
|
kje to je???? pridem iskat!!!
|
|
RE: A gre katera danes v Hofer? 29.4.2010 19:49:35
|
|
|
|
froschi
|
Med MS in MB...imaš kakšen prevoz baguSka?...ti grem kupit?
|
|
|
|
RE: A gre katera danes v Hofer? 29.4.2010 19:54:41
|
|
|
|
baguSka
|
jah sej danes mater ze zaprto verjetno, jutri pa vprasanje ce bo se... sicer bi Z VESELJEM narocila tole pri tebi, ampak bi lahko prisla iskat sele po 10.5.? bi blo to ok?? vzela bi pa vsaj 2kpl - ampak tocno tele dimenzije k je Pety napisala. prevoz drugace SPLOH ni ovira.
|
|
RE: A gre katera danes v Hofer? 29.4.2010 19:56:44
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta ha, med MS in MB sem jih jz za pety kupila... zadnji dve... je pa to tako lahko, da poštnina ne pride kaj dosti.... žal, baguSka, nisme dobila... lahko pa pogledam v soboto v AUT... tam dobijo ponavadi več robe... no evo.. jih ni vec. ti ti zvesta. evo, pa jih je vsaj Pety dobila! in zvesta: ce bi bla za, bi tud jaz bla SUPER TRUPER vesela, ce bi tud zame dobila kej! in ce bojo mel, bi vsaj ene 2kpl, al pa kar 3.
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?