JANE VOZIČEK (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Kaj potrebujem za novorojenčka?

Sporočilo

neligaja -> JANE VOZIČEK (13.7.2005 23:09:28)

Pozdravljenje,

počasi bo treba po nakupih za novega družinskega člana, pa sva z dragim popolna začetnika na tem področju. Ne vem zakaj, ampak prvi je na seznamu voziček. Na prvi pogled izbira ogromna, ko pa postaviš nekaj kriterijev pa je stvar povsem druga. Trenutno je v igri JANE SLALOM, sistem Matrix. Ima že katera kakšne izkušnje z njim, zlasti, kako se obnese v vlogi košare? Ve mogoče katera, ali se lahko dobi tudi kje v "bližnji" tujini (Avstrja, Italija), jaz sem našla samo Švico, VB in Španijo.

Pa še, kje v Avstriji (Celovec, Graz) so trgovine z otroško opremo, akmor se splača pogledat tudi glede ostalih stvari za :duda:

Hvala za pomoč in LP

puncica -> JANE VOZIČEK (14.7.2005 7:45:45)

Tle je blo nekaj debate:
http://www.ringaraja.net/forumi/sporocila.asp?pogled=1&id=38928&idk=100
http://www.ringaraja.net/forumi/sporocila.asp?pogled=1&id=47730&idk=100

Če pa te še kaj zanima pa je iskalnik zgoraj

LP
:sloncek:

asso -> JANE VOZIČEK (14.7.2005 9:23:19)

Pozdravljena,

v Italiji vem, da se ga dobi v Monfalconu v trgovini Tutto per il bambino, pa mislim, da tudi v Gorici.
Jaz sem kupila v Monfalconu.

Sistem Matrix ne vem kako se obnese, ampak se mi zdi, da ni čisto v redu predvsem zaradi veličine košare, ki je precej manjša od navadne in zato tudi hitreje neuporabna kot košara.

Res je, da je bilo nekaj dni nazaj veliko debat glede tega vozička.

Lp asso

Kety -> JANE VOZIČEK (14.7.2005 15:14:57)

Zastopstvo za te vozicke ima Trgovina Pikapolonica. Poglej na internetu, cena osnovnega modela; to je samo vozicka pa je cca. 93.000 sit -10% popusta! Midva sva ga sla pogledat in mi je po pravici povedano bolj vsec Quinny Freestyler XL, pa se lupinica Maxi-cosi gre gor, k je najboljsa po testih. Od Jane pa ni bila prov dobr ocenjena,...ne vem no! Jaz sem se precej navdusila nad tem vozickom, ko pa sem ga sla pogledat mi pa ni bil vec tolk uredu. Se bolj splaca vzet tega Quinnyja za nizjo ceno z lupinico vred!

Premisli! Pojdi ga pogledat in bos videla ce ti ustreza!

LP Kety

Tasha-2 -> JANE VOZIČEK (15.7.2005 10:08:57)

Kupila sem Jane Matrix komplet - cena za gotovino okrog 125.000,00 SIT. Nisem ga preizkusila, saj imam rok oktobra. Tudi sama sem že bila prepričana, da bom kupila Freestyle Comfort, ampak je zelo težek.

LP

Stran: [1]