Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Koliko vas je takih, ki so vam PDP dolocili z... 13.7.2005 23:08:17
|
|
|
|
Urška*
|
Meni je G določila PDP po ultrazvoku, ker jez nisem imela menstruacije 2 meseca in tako smo najprej mislili da sem več noseča. Jaz sem rodila 3 dni prej.TAko da pri meni je kar držalo. lp:)
|
|
|
|
Koliko vas je takih, ki so vam PDP dolocili z... 13.7.2005 23:09:31
|
|
|
|
snorlax
|
Meni je G določil z UZ, ker sem imela neredne M. Zmotil se je za en dan.:)
|
|
|
|
Koliko vas je takih, ki so vam PDP dolocili z... 13.7.2005 23:10:50
|
|
|
|
willma
|
snorlax, sva že dve;)
|
|
|
|
Koliko vas je takih, ki so vam PDP dolocili z... 13.7.2005 23:11:16
|
|
|
|
ciciban
|
Obakrat so mi dolocili z UZ in sem enkrat rodila 9 dni prej in drugic 4 kasnej!
|
|
|
|
Koliko vas je takih, ki so vam PDP dolocili z... 14.7.2005 6:36:24
|
|
|
|
dory
|
meni je g najprej dolocla pdp na podlagi zmedene zadnje M...to je bil 10.maj...no pol pa na podlagi uz-ja,baje je bil plodek relativno velik,je prestavla rok na 2.maj...no ko se je pa detk rodil in so vidl kaksen je bil so sli se enkrat racunat tud mojo zmedeno M in ugotovili,da bi moral bit rojen se kasneje in sicer okol 20maja...kr neki..pol se pa pejt...:zmeden2:
|
|
|
|
Koliko vas je takih, ki so vam PDP dolocili z... 14.7.2005 9:15:43
|
|
|
|
dunja1
|
Meni so obakrat določili PDP z ultrazvokom,ker imam čist zmešane menstruacije.Prvič je držalo,saj sem rodila 3 dni po roku,zdaj bomo pa še videli:) Vendar na vsakem UZ potrdijo datum in niso še nikoli spreminjali.
|
|
|
|
Koliko vas je takih, ki so vam PDP dolocili z... 14.7.2005 10:54:22
|
|
|
|
pikka
|
Tudi mene to skrbi, ker je otrok velik. G mi je prestavila PDP na en teden kasneje - 11. 8., jaz pa mislim, da bi moral biti PDP okrog 4. 8. Upam, da ne bodo predolgo čakali. LP, Pikka
|
|
|
|
Koliko vas je takih, ki so vam PDP dolocili z... 14.7.2005 11:31:29
|
|
|
|
LONA13
|
Po UZ sem imela rok 9.7. - kao je bil otroček prej narejen (po g. besedah), po Zm pa 16.7. Zaenkrat sem še v enem kosu!! Nikoli več se ne zanašam na popravljen rok - ti preveč živčkov pobere!
|
|
|
|
Koliko vas je takih, ki so vam PDP dolocili z... 14.7.2005 11:35:03
|
|
|
|
ninocka
|
Moj PDP po ZM je bil 04.09., po 2 UZ pa so ga prestavli na 11.09. Bomo pa vidli kdaj bo, sama pa mislim da bom rodila 15.9.
|
|
|
|
Koliko vas je takih, ki so vam PDP dolocili z... 14.7.2005 13:11:40
|
|
|
|
Teja N
|
Pri Timoteju je bilo med datumom po ZM in po UZ le dva dni razlike, bil je ful velik,(56 cm, 4330 g) pa sem ga rodila 8 dni čez rok in še to so mi moral sprožit porod, ker ni mali nič hotel ven...:)- Tokrat pa imam samo datum od UZ, ker eme menstruacije nisem imela. Tako, da se sploh ne obremenjujem, ko bo, pač bo, itak vem, da je vse od 14 dni prej do 14 dni po roku čisto normalno. Lp, Teja:)
|
|
|
|
Koliko vas je takih, ki so vam PDP dolocili z... 14.7.2005 13:17:40
|
|
|
|
malika
|
Jaz sem tudi zraven!!!! Skoz smo vsi mislili vključno z dohtarijo, da bo mali prej zunaj, ampak bo zgleda počakal kar na rok. In na čisto vsakem UZju je PDP potrjen kot pravi, se pravi vsi vztrajajo pri 29.7. Ampak jaz sem se odločila, da grem jutri rodit, ker jutri Vito praznuje leto in pol!:bravo::)-:)-:)-:)-
|
|
|
|
Koliko vas je takih, ki so vam PDP dolocili z... 14.7.2005 20:04:56
|
|
|
|
Pia73
|
Prvič sem imela PDP po zadnji M in sem rodila 8 dni čez rok. Sedaj imam rok po zadnji M 18.07. po UZ pa 22.07. na zadnjem UZ pa je pokazalo 25.07., čeprav je otrok velik tako, da to menda ni merilo. Skratka mislim,da bom rodila 25.07., to bi bilo 7 dni čez rok po M, prvič pa je bilo 8 dni čez PDP po M. Če bo pa kaj prej pa tudi ne bom jezna. malika meni bi jutri tudi odgovarjalo,... fajn datum pa še petek,... :)- Samo nima veze, bom že počakala,.... 9nebesa
|
|
|
|
Koliko vas je takih, ki so vam PDP dolocili z... 14.7.2005 22:26:00
|
|
|
|
sonjaka
|
Tudi jaz nisem imela M. Določili so PDP z UZ; rodila sem 2 dni po roku. Veljajo pa zgodnji UZ-ji, najbolje na nuhalni (oz nekako do 20 tedna). Takrat so plodovi približno enaki, potem pa že nanje vpliva genetika, razmere v maternici... Moja je bila že potem na morfologiji manjša od povprečja in potem še naprej - vedno je UZ izračunal kasnejši PDP(na koncu že skoraj za 3 tedne). Vendar niso več spreminjali PDP-ja. So tudi v porodnišnici vprašali (bila en dan prej tam zaradi težav), kdaj je bil določen PDP, ker je bila bolj majhne sorte. LP
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?