ali katera ve.... (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naše zdravje

Sporočilo

bučkabb -> ali katera ve.... (29.4.2010 7:23:44)

kaj bi lahko to bilo??!

že par mesecov ponovno jemljem tabletke Lindynette za zaščito, ker nisem imela menstruacije po porodu sploh, zdaj jo imam, sam tudi kakor kakšen dan pozabim vzeti tabletko takoj pricolja rjavkasto rdeč iscedek.
no sedaj pa sem normalno začela jesti novo tablico in jo jem že en teden, včeraj ponoči pa sem začela rahlo krvaveti in to danes še kar traja.

kaj bi naj to pomenilo????[sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif]

melanija -> RE: ali katera ve.... (29.4.2010 8:09:03)

Če si pozabla vzeti več tabletk se zaščita zmanjša in je možnost nosečnosti. Tudi meni se pojavi rjavkast izcedek, če pozabim vzeti tableto.

Jemljem pa sedaj že nekaj časa nove Claire - upam da sem prav napisala, pa se moram strogo držati reda jemanja, ker če ne bo joj.

Zakaj pa tvoj izcedek še traja - ne bi vedla, lahko da je to normalen izcedek, ki se pač pojavi, lahko je kaj drugega. Meni se je izcedek pojavil po 6 mes jemanja, in je trajal skor cel mesec, vsak dan po malo.

sanasan -> RE: ali katera ve.... (5.5.2010 0:18:35)

vmesne krvavitve so lahko tudi znak, da ti tabletke 'ne odgovarjajo' t.j. niso dovolj 'močne' zate, kar lahko pomeni žal tudi, da v takem primeru nisi dovolj zaščitena...

Stran: [1]