honey -> RE: maj / junij 2010 IVF/ICSI (30.4.2010 13:57:38)
|
Joj, punce, kok se pa vam dogaja!!! En dan me ni gor, pa je tolk za prebrat, da niti ne sfolgam [sm=jezicek.gif] V glavnem, vse, ki ste se na novo pridružile, pozdravljene [sm=smiley36.gif] Sem na začetku te teme brala (dokler nisem obupala, ker je bilo preveč postov [sm=smiley36.gif]), v kolikem času dobite pošto od konzilija. Jaz sem se prijavila na mail od GK Lj. za dr. BAN in ne vem kaj še (ima 2 priimka). Mlada zdravnica, zelo luštna, prijazna, mi je vse razložila, kaj in kako. Poslala me je na krvne preiskave in vse tako in še preden sem dobila rezultate krvnih preiskav, sem dobila pošto konzilija. To je bilo vse skupaj prej kot v 1 mesecu. V začetku marca sem imela pri zdravnici posvet, konec marca sem dobila že pošto. Se mi je pa izšlo, ker sem ravno prejšnji dan dobila M in sem takoj poklicala in dobila takoj datum, kdaj naj pridem v ambulanto in se začela špikat. Je šlo res nemogoče hitro [sm=bravo.gif] Se pravi - od začetka marca do 3.5., ko imam že test nosečnosti je minilo komaj 2 meseca oz. še kakšen dan manj. Sicer so mi rekli, da starost ne vpliva na to (sem stara 35 let), ampak ne vem, mogoče pa tudi malo. Je pa menda tako, da v začetku leta vse to poteka hitreje, ker proti koncu leta so kvote že kar zapolnjene in potem dlje časa traja, da odločijo.
|
|
|
|