tomsom -> RE: Nega na domu za porodnico po CR (29.4.2010 10:27:16)
|
IZVIRNO SPOROČILO: TaMaSa IZVIRNO SPOROČILO: tomsom Ja, nega na domu, bolniška za partnerko, katera je imela CR. Za očetovski dopust vem da mi pripada. Pripada pa mi tudi nega, sem se pozanimal danes pri zdravniku. To je pa splošno, ne samo ob carskem rezu, katerakoli druga operacija, po kateri nekdo, ali žena ali mož nista sposobna poskrbeti za samega sebe. Vidim pa da slovenski nacionalni šport-foušija dobr laufa tudi na tem forumu. Bog ne daj da ima nekdo neke bonitete, treba takoj take in drugačne spačene smajlije obešat poleg bednih izjav kdo je od koga bolj bogi. Mislil sem da se tukaj delijo nasveti in govori iz lastnih izkušenj, pa vidim da ste uuuuuiiiiiiiiii......hudobne. Izjemam se opravičujem iz dna duše!!! LPT Ne se prevec razburjat,ker skoduje.Ce mislis na moj bedni komentar,se motis,ker vmes ni nic fovsije.Sem imela sama 3cr in nikoli nisem slisala za kaksno nego. No, na to tvojo izjavo pa bi dodal samo še to... Bolje vprašati in biti neumen 2 minuti, kot nikoli vprašati in ostati neumen celo življenje. LPT
|
|
|
|