mnenje...so to popadki?? (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

janapan -> mnenje...so to popadki?? (26.4.2010 22:09:16)

Evo sem skoraj v 40 tednu, do roka manjka še 8 dni. To je moj drugi otrok....pri prvem nisem doživela svojih popadkov ker so porod sprožili 4 dni čez rok...z umetnimi.
Kljub temu, da se zavedam, da bi že čutila kdaj so pravi popadki ...... pa sem danes že cel dan v dilemi ali se kaj pripravlja oziroma kaj lahko pričakujem. cel dan se že
slabo počutim, trebuh trdi zelo pogosto, pritisk navzdol je prisoten v močnejši obliki....čeprav so me že prej bolelel sramne kosti. ko mi zatrdi trebuh je to za kakšno kinuto in me kar spoti zraven.....Ne pojavlja se v rednih presledkih.....sedaj me je pošteno spucalo - driska

Bolečine naj bi se stopnjevale in bile podobne menstrualnim....ma kaj pa vem, boli že ampak ni hudo....jeza zdržat....

No kaj menite....kdaj torej v porodnišnico......ko bodo boleči in koliko časa morajo biti na 5 min

ledenaa -> RE: mnenje...so to popadki?? (26.4.2010 22:21:55)

Moje mnenje je to,da bi lahko lepo šla v P
ker če bi jaz čakala da bodo popadki boleči in  na 5 min bi lahko rodila doma
mene popadki niso nič grozno boleli

boni25 -> RE: mnenje...so to popadki?? (27.4.2010 8:45:09)

Jaz bi se tudi sla pokazat  v P,ker sem prevelik panik da bi se mi ze doma kej preveč začel dogajat.Pa kaj te stane, gres se pokazat.Jaz sem tudi imela prvi porod sprozen in me zdej pr drugem skrbi kako se bo začelo.Najraj bi vidla da mi ga spet sprozijo.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (27.4.2010 16:30:53)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

janapan -> RE: mnenje...so to popadki?? (27.4.2010 17:33:59)

ma na koncu sem se lepo stuširala in šla spat.....in sem ku top spala celo noč, stanje se je umirilo...in danes se ne dogaja nič posebnega.......

ledenaa -> RE: mnenje...so to popadki?? (27.4.2010 21:03:27)

zivepo če nočeš ostati v P potem tudi ne rabiš in te ne obdržijo
pregled pa ni še nikomur škodil kajne[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

divans1 -> RE: mnenje...so to popadki?? (28.4.2010 7:13:16)

To je pa res. Pa si pol bolj miren!!!

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (28.4.2010 8:19:18)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

ledenaa -> RE: mnenje...so to popadki?? (28.4.2010 9:21:04)

nihče ne ostane v P če noče in te tudi prisilit ne morejo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Anonimen -> RE: mnenje...so to popadki?? (28.4.2010 11:53:22)

ledenaa to ni res..js sm mela med nosečnostjo take napade k me je zlo bolelo v žlički, tiščalo, tudi komi sm dihala-sedaj vidim da so bili to verjetno žolčni kamni..
in ko sem prišla v P mi je med pregledom napad minil in sem kljub temu morala biti čez noč to-verjetno ni treba posebej pisat da niso nč ugotovil..
in kljub večkratni razlagi da bi šla rada domov in da ko napad mine pač mine in ga neki časa ni me niso spustili..res nisem zahtevala da bi podpisala da grem domov na lastno odgovornost-sej kera pa bi..no vsaj jaz nebi med nosečnostjo..

tako da če se jim zdi "pomembno" da si not si pač not..

Stran: [1]