Pia73 -> Morje - apartma tik ob morju - morda Stara novalja (26.4.2010 20:41:30)
|
Pozdravljeni, Sem dala full dolg naslov, ker bi full rada dobila kakšen odgovor. Skratka lani smo bili 2x na morju. enkrat v Medulini, kjer smo bili cca 700 m od plaže in enkrat v Stari Novalji na Pagu, kjer je bilo do morja par metrov. Tam je bilo res super. Ker smo bili letos žal prepozni in je že vse zasedeno in ker je zasedeno tudi v aprtmajih, kjer sem si vzela številke vas lepo, lepo prosim za pomoč. Skratka išem apartma oz dva apartmaja v začetku avgusta. Če ima kdo kontakt od oseb, ki dajejo v najem apartmaje v Stari Novalji - max 50 m od morja, bom kontakta res zelo vesela. Prav tako me zanima, če morda katera ve za kakšno dobro lokacijo apartmaja kje drugje. Pogoj je le, da je do plaže zelo blizu - max- cca 50 m. Najbolj bi bila vesela Lošinja, lahko pa tudi kje drugje, le v Istri ne. Pa tudi prikolica ne pride v poštev. Za pomoč se vam res najlepše zahvaljujem. Sigurna sem, da vas je veliko že letovalo na podobnih destinacijah.
|
|
|
|