Kerensa* -> RE: talenti (27.4.2010 15:32:09)
|
Jaz bom najverjetneje glasovala za mamico Sanjo, ki je zapela "I will always love you". Slišala sem jo v živo in tudi reakcija publike v dvorani je bila spontana. Punca je simpatična, ima dober glas in imam občutek, da bi lahko ob pravi medijski podpori postala nekaj več. Kot talent priznavam tudi malo Majo (z violino), čeprav (ali pa morda ravno zato) je še otrok, vendar imam občutek, da nekaterim ne bo mogla konkurirati, ker njen talent ni dovolj... skomercializiran, to pa je bistvo tega showa. Mali Benjamin je že skomercializiran, vendar se mi zdi, da je Michaela Jacksona zelo dobro imitiral - pri petju in tudi po videzu mu je podoben oz. je bil dobro "našemljen". Njegovih 5 minut slave je že tukaj in naj jih vnovči, dokler jih lahko - le peščica imitatorjev je, ki so kaj več, kot muhe enodnevnice. Iz zadnje oddaje sem si pa zapomnila črno-belo fantovsko plesno skupino. Čudovito usklajeni, scenski nastop, ki pritegne, glasba, ki poživi - to je 3/4 vsega, kar potrebuješ, da kot plesna skupina pritegneš pozornost. Če pa fantje še dobro izgledajo (nisem si jih uspela ogledati od blizu), pa še toliko bolje. Vendar ples ni naravni talent (razen smisla za ritem), temveč nekaj priučenega, tukaj pa se išče talente. Če ne drugega, sem odločena, da grem finale pogledat v živo v Tivoli.
|
|
|
|