carbene -> RE: povabilo na poroko-par vprašanj (26.4.2010 16:16:55)
|
KAJ? a njen otrok ni njena familija? A res se otrok ne jemlje na poroke? prvič slišim. Jaz sem bla na prvi poroki, ko mi je bilo šest let in mam še sedaj zelo zelo lep spomin. Tudi na moji poroki je poročna priča od mojega pripeljal z seboj ta malo, ki je takrat mela nekje leto dni, le toliko, da je bila en cajt z nami, nato so jo pa domov peljali. Pet let star otrok lahko zvečer že dlje zdrži in se napleše na veliko, pa posladka z dobrotami s poroke.[sm=smiley1.gif] Meni je to čuden folk, če je kao samo za odrasle. Jaz na poroko, samo za odrasle sploh šla ne bi.[sm=zmeden.gif] Se opravičujem, samo moje mnenje. Nekateri pač ne bi radi imeli otrok na poroki (težave z varstvom, vedno jih je treba imeti na očeh, da ti kaj ne ušpičijo ali da se jim kaj ne zgodi itd.). Drugi imajo pač ta problem, da v primeru vabila celotnih familij enostavno številčno ne bi zmogli take ohceti. Mednje spadam tudi sama, ker imam že jaz toliko sestričen in bratrancev, med katerimi imajo nekateri že vnuke (!), da bi v primeru vabil še njihovih otrok število svatov lahko poskočilo skoraj za faktor 2. Pa jih je bilo že brez tega okoli 130. Je pa bilo tako, da jih je nekaj vseeno pripeljalo svoje otroke, pa smo k sreči nekako zorganizirali. Če bi pa to storili vsi, bi bil popoln kaos. Vem pa - če se ne bi vabila praktično celotna žlahta, bi hitro prišlo do zamer. Tako da je bil to edini kompromis (tudi vabila so bila osebno naslovljena, tako da so vedeli, kdo je vabljen). Torej je treba gledati tudi s te strani.
|
|
|
|