Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: koliko časa teče iz noska? 24.4.2010 20:33:27
|
|
|
|
rija
|
žal ti ne smem odgovoriti.
|
|
RE: koliko časa teče iz noska? 24.4.2010 20:37:37
|
|
|
|
baguSka
|
|
|
RE: koliko časa teče iz noska? 24.4.2010 20:38:43
|
|
|
|
AnciM
|
Prvi je bil maksimalno en teden smrkav, do sedaj. Zdaj sta pa oba smrkava že 14 dni in ni nič videt izboljšanja. Čistim s fiziološko in aspiratorjem na sesalec.
|
|
RE: koliko časa teče iz noska? 24.4.2010 20:39:09
|
|
|
|
baguSka
|
bom jaz: obstaja nek bejbi vak al kaj ze.. s katerim mu posesas noska. rija: a ti tud privat ne smes??
|
|
RE: koliko časa teče iz noska? 24.4.2010 20:39:52
|
|
|
|
rija
|
nič ni varno.
|
|
RE: koliko časa teče iz noska? 24.4.2010 20:47:13
|
|
|
|
baguSka
|
jao.... bom pa jst. jst ne delam reklame, niti otroka nimam... samo pomagat zelim: http://www.youtube.com/watch?v=TPqfhrCVPSk
|
|
RE: koliko časa teče iz noska? 24.4.2010 20:49:09
|
|
|
|
rija
|
škoda, da jaz mojega malega nisem posnela bi videli drugo skrajnost
|
|
RE: koliko časa teče iz noska? 25.4.2010 8:17:49
|
|
|
|
Katy78
|
Jao jao, pri nas je tako dretje, kot bi ga iz kože dajali.
|
|
|
|
RE: koliko časa teče iz noska? 25.4.2010 11:53:00
|
|
|
|
PC Baby
|
Na žalost to vse počnemo. fiziološka, aspirator, inhlacije... pa ni nič boljše, v bistvu je danes še slabše kar se tiče šmrklja. Ma sej ne bi bil problem, če ne bi jaz morala v ponedeljek v službo, mali pa na uvajanje, tako bomo pa že prvi dan na bolniški.
|
|
|
|
RE: koliko časa teče iz noska? 25.4.2010 12:15:52
|
|
|
|
mini86
|
nš pa tretji teden že smrka in zdele 3 dni da mu ne rabm iz baby vacom pucat..prej pa po 4-5x na dan..sj ma še zmeri not k se sliš in k smo uzuni mu prteče vn..mi gre že prou na živce tale smrku..res ne vem kaj narest a zdj je že vsakič k omenš oz priporočaš kšn proizvod z imenom reklama a ni smisel tega foruma izmenjava mnenj
|
|
RE: koliko časa teče iz noska? 25.4.2010 13:42:52
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 a zdj je že vsakič k omenš oz priporočaš kšn proizvod z imenom reklama a ni smisel tega foruma izmenjava mnenj ni. samo v primeru, o katerem jaz ne smem pisati.
|
|
RE: koliko časa teče iz noska? 25.4.2010 18:09:45
|
|
|
|
mini86
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija IZVIRNO SPOROČILO: mini86 a zdj je že vsakič k omenš oz priporočaš kšn proizvod z imenom reklama a ni smisel tega foruma izmenjava mnenj ni. samo v primeru, o katerem jaz ne smem pisati. ok
|
|
RE: koliko časa teče iz noska? 26.4.2010 12:14:08
|
|
|
|
nananaja
|
Pr nas sta imele januarja imele zabasan nos tri tedne, na koncu sta žal obe dobili vnetje ušes, vročino in antibiotik (tamala še vrčinske krče), čeprav smo čistili nosove po tekočem traku. Sem bla pa tud jst po dveh tednih po koncu porodniške tri tedne na bolniški, a ne zarad tamali, ampak zase. Bolezen je bolezen. Sicer se je naš način izpiranja letos kar obnesel, je pa tavelka že tok močna, da sta morala postopek opravljat dva odrasla :)) Jima pa zdejle spet teče iz nosa več kot teden. Glede pripomočkov, se pa nos vredu spuca zamašen nos s samo pumpico, ko jo dobiš v lekarni, le da ne smeš šparat s slano vodo. So se pa konkretno drle zraven, a v tisti ihti ponavad še precej spihajo ven.
|
|
|
|
RE: koliko časa teče iz noska? 26.4.2010 12:47:14
|
|
|
|
KatMat
|
moji puncki, ko je bila prehlajena, sem morala tudi po en mesec zalivat nosek z fiziolosko na eno uro ,tok je mela zamasenga....potem sem pa tudi jaz nabavila baby vac in ga ne dam za noben denar nazaj....zlata vreden...tudi okrevanje prehlada je bistveno krajsje...zelo priporocam...narocis ga prek spleta (no vsaj jaz sem ga) dostavijo da v enem dnevu prej sem tudi sama poskusila z rocno pumpico...nobenega napredka... eno celo ampulo fizioloske vbrizgam v nosek vklopis baby vac in v sekundi ali dveh je otrok odresen muk....prakticno je bilo tudi za ponoci...prej smo rabili tudi po eno uro da smo samo z fiziolosko spucal nosek ker se je tok upirala pa jokala...zdej pa špic in posesam in gre nazaj spat http://babyvacslovenija.blogspot.com/
< Sporočilo je popravil KatMat -- 26.4.2010 12:54:39 >
|
|
|
|
RE: koliko časa teče iz noska? 2.5.2010 21:55:00
|
|
|
|
tulpek
|
Naš je zbolel 3. aprila in mu še vedno malo teče iz noska . Tudi vnetje ušes je bilo vmes, čeprav sem ga utapljala v fiziološki in non stop sesalec laufala. Sem pa tudi js dobila od njega virus in imam tudi sama še vedno kar zamašen nos. Tak da očitno obstajajo trdovratni virusi... Gre pa na boljše pri obeh.
|
|
|
|
RE: koliko časa teče iz noska? 2.5.2010 21:58:30
|
|
|
|
benika
|
baby vac je zaaaaaaaakon
|
|
|
|
RE: koliko časa teče iz noska? 2.5.2010 22:00:10
|
|
|
|
K_a_t_i
|
Spiraj s fiziološko na način, da pri eni nosnici stisneš noter, pri drugi pa ven. Eno izpiranje cca. 1 dl fiziološke. Če samo noter vlivaš, to ni nič. Mogoče zraven še kak Operil, če je tako dolgotrajno. Sicer pa se poskusite izogibat mlečnim izdelkom, ki še pospešujejo nastajanje smrklja. Pa čimveč naj pije. Pozdravite se
|
|
RE: koliko časa teče iz noska? 3.5.2010 15:49:05
|
|
|
|
PC Baby
|
Izpiramo že tako kot si napisala, ampak to za mlečne izdelke pa prvič slišim. in jaz ga ful šopam z mlečnimi, da jih ne bi zaradi manj apetita premalo pojedu!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o novembrskih otrocihPričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?