Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
oblekica - obleka za na poroko 24.4.2010 11:36:50
|
|
|
|
blaža
|
dan! malo prej sem dobila vabilo za na poroko moževega bratranca. Moram sicer še it malo po trgovinah pogledat kaj se bi dalo dobit, ma rada bi imela eno tako oblekico, da je dolžina do kolen nekako, pa po možnosti v črni barvi. A ma kdo mogoče kak link od kakih takih oblekic? Mogoče bi prišlo še kaj drugega v poštev, ne bi pa rada zapravljala fulll, ker je itak že cela poroka kar velik finančni zalogaj, zato ne bom dala za eno oblekico 200e. Če dobim kako dobro idejo, pa si mogoče dam zašit eno, če ne bi blo iber drago. Hvala za ideje, drugače sem bolj šprten tip, mam rada vojaške hlače pa to , ampak se znam tudi uštelat, ko je treba, le da nimam dosti take garderobe doma in bo treba kaj kupit. Skratka, da bom malo bolj ženstvena za spremembo. Črna oblekica, pa itak mora bit v omari, tako vsaj pravijo.
|
|
RE: oblekica - obleka za na poroko 24.4.2010 12:02:03
|
|
|
|
ajataja
|
Sam men se zdi da ravno črna ni za poroko pol morš imet vsaj kak pas pa torbico in čevlje v kaki drugi barvi pol bi še šlo
|
|
|
|
RE: oblekica - obleka za na poroko 24.4.2010 12:12:17
|
|
|
|
Felicita
|
mah, men se mala črna za povsod zdi slikca: če te pa zanima kje kupit, vidla sm jih v zari, h&m, orsayu... zihr jih maš pa tut v kakšnih bolj fancy trgovinah (npr v novi sportini v cityparku). kakorkoli, za 50€ dobiš že čist lepo.
< Sporočilo je popravil Felicita -- 24.4.2010 12:13:36 >
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: oblekica - obleka za na poroko 24.4.2010 12:22:26
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: ajataja Sam men se zdi da ravno črna ni za poroko pol morš imet vsaj kak pas pa torbico in čevlje v kaki drugi barvi pol bi še šlo Res? , no od poročne priče od mojega moža, je pa žena imela črno oblekico in ni nič čudno zgledalo. No vsaj meni ne.
|
|
RE: oblekica - obleka za na poroko 24.4.2010 12:24:08
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Felicita mah, men se mala črna za povsod zdi slikca: če te pa zanima kje kupit, vidla sm jih v zari, h&m, orsayu... zihr jih maš pa tut v kakšnih bolj fancy trgovinah (npr v novi sportini v cityparku). kakorkoli, za 50€ dobiš že čist lepo. uau, za 50 e bi jo pa mela. Una v zadnji vrsti ta 4, ma ne una na v izrez, mi je luškana. se bom res v Zaro odpravla, v Kopru mam namen pogledat v novem tuševem centru.
|
|
RE: oblekica - obleka za na poroko 24.4.2010 12:39:18
|
|
|
|
jakaracman
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: ajataja Sam men se zdi da ravno črna ni za poroko pol morš imet vsaj kak pas pa torbico in čevlje v kaki drugi barvi pol bi še šlo Res? , no od poročne priče od mojega moža, je pa žena imela črno oblekico in ni nič čudno zgledalo. No vsaj meni ne. Res je črna ni najbolj posrečena za na poroko, probaj kaj drugega, če ne pa obvezna kombinacija z recimo vijolo, pas, torbica.
|
|
|
|
RE: oblekica - obleka za na poroko 24.4.2010 14:57:06
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: susica blaža luškane oblekce in cenovno ugodne ima kataloška prodaja bon pix! ena ki se meni dopade http://www.bonprix.si/si/offer.htm?cat=1.10.114.4.65.1.&pr=13830 drugače pa imaš celo izbiro tu http://www.bonprix.si/si/home.htm upam da sem kaj pomagala lp u super, bom malo pogledala. sicer sem pa malo prej govorila z mojo taščo in pravi, da bova šle medve same v šopping in mi bo ona kej nabavla.
|
|
RE: oblekica - obleka za na poroko 24.4.2010 14:58:37
|
|
|
|
blaža
|
susica, ma kake dobre cene majo. Torbice so lušne.
|
|
RE: oblekica - obleka za na poroko 24.4.2010 15:17:39
|
|
|
|
zmajaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža susica, ma kake dobre cene majo. Torbice so lušne. Samo pri Bonprix sem jaz čakala 100 let na oblekco, potem še pa zapovrth vsega v živo ni bla nikakva, tako da sem jo vrnila. Naročila sem pa tole: KLIK
< Sporočilo je popravil zmajaz -- 24.4.2010 15:19:08 >
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?