Otroška igrišča - Koroška (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Abby -> Otroška igrišča - Koroška (13.7.2005 19:23:49)

Ali ve kdo za kakšno, ki ni pod ključem?
V Dravogradu smo imeli prav fajn igrišče, ki pa so ga te dni zaklenili. :grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr:
Ne vem, v čem je potem sploh poanta, če ga otročki ne morejo uporabljati. Zdaj torej iščemo novo igrišče. Če ga ne bomo našli, ga bomo pač morali postaviti doma.

lex -> Otroška igrišča - Koroška (13.7.2005 20:04:41)

V Vuzenici ni in ne bo nikoli ograje okoli vrtca. Pa še pri kinodvorani je en prijazen dedek naredil nekaj vrtiljakov in gugalnic, ki so za vse. Piši na privat, če te še kaj zanima.
Je pa res, da razumem vrtce zakaj zaklepajo igralne površine - namreč zjutraj je potrebno iti okoli vrtca in pobrati steklenice nekje pa celo igle. mene kar jeza strese ko vidim mularijo okoli vrtca pa ne vem zakaj morajo bit glih tam:grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr:

Anonimen -> Otroška igrišča - Koroška (13.7.2005 22:54:27)

Lah ti povem za Ravne.....če ti kaj koristi. V naši vasi je eno prav fletno malo igrišče.....

Abby -> Otroška igrišča - Koroška (14.7.2005 12:44:26)

To igrišče v Dravogradu sploh ni pri vrtcu, ampak pri stadionu oz. Traberg centru. Danes je moja hčerka rekla:"Rada imam igrišče, zdaj so ga pa zaprli." Kar pri srcu me je stisnilo.

Stran: [1]