smej -> RE: uspavanje (23.4.2010 22:34:47)
|
IZVIRNO SPOROČILO: marjetica8 Naš skoraj enoletnik je imel do nedavnega super ritem: - 19.30 večerja - 20.00 kopanje - 20.30 flaša + umivanje zob -21.00 sem ga položila v posteljo, dudo in je zaspal. Zadnje čase pa noče in noče zaspat zvečer. Popoldne je prej pospal ene pol urce od 15.00 - 15.30. Zdej pa to spanje spusti in zaspi šele okrog 17.30. Zvečer mi tle nori po bajti do najmanj 10., včasih tud do 11! Mož ga včasih gunca v naročju v gugalniku ene pol ure da zaspi, ampak mi je čisto jasno da to ni način...nočem da se razvadi da bo zaspal samo v naročju. Popoldne pravjo da ni dobro spuščat popoldanskega spanca[sm=zmeden.gif], pa itak če ga ne dam spat ob pol6 ko rata zaspan je pol čist siten[sm=smiley13.gif] Tiste ki imate podobno težavico, kako se spopadate z njo? Hvala za odgovore...spet[sm=smiley1.gif] Ej marjetica8! Kot bi našega lumpa opisovala! star je približno toliko kot tvoj. Tudi on se je spomnil, da lahko izpusti en obrok spanja, in sedaj zaspi šele okoli 17h ali 17:30. Potem pa je zvečer čist naspidiran in divja po hiši kot nor. Do pred kratkim je lepo zaspal ob 20:00, zdaj pa pred 22:00 ni šans. Je pa res da takrat zaspi takoj, ko ga odložim v posteljo. Zjutraj pa je ob 6:00 že pokonci. Spet poln energije. Jaz sem nekje brala, da je to obdobje, ko jim je popoldanski spanec skoraj odveč, če ga nimajo pa jim je premalo spanja. Tako, da morajo to obobje prebrodit in si nekako ustvarit svoj urnik. Jaz sem se sprijaznila, da bo nekaj časa trajalo. Je vmes že imel podobno krizo, ko je izpuščal dopoldansko spanje, pa se je v roku 1 meseca uredilo. Upam, da bo tudi tokrat tako. tudi pri vas. Držim pesti.
|
|
|
|