m_m -> mrcina na cesti! (13.7.2005 18:32:54)
|
Še zdej me je groza, pa je več ko pol ure mim. Mrcinsa pasja, za pol večja in za tri nemške ovčarje skup. Našpičene ušese, nč z repom migal - to niso bli prijateljski nameni. Js na sprehodu s tamalo v vozičku, glava mu je bla višja kot je voziček visok. Po moje bom še cel mesec mela prebliske kak se je sklonu v voziček pa da mala nima več noge!!! Sma se vrtela okol vozička, vsak na svoji strani. Neki otroci so ga klical, pa nč. K sreči je nek avto mimo pripelu in ga zmedu. Zadrla sem se pa tak, da je kar ena teta na balkon pršla. "Dej xxx, dej ga prpni". Dobr da se ni mala začela dret, kaj bi pa pol lahk naredu, če bi mu šlo to na živce? Sej sem še kar trda. Madona me drži... da bi šla tam in mu kej naredla. Lahk si sam mislite za kaj bi jutr rabli dve letvici navzkriž prvezat pa v zemlo zapičt. Če že majo tako mrcino doma, nej še pazijo na njo. Pa niti nagobčnika nima. Kaj js vem, kaj vse je sposoben nardit pes, ki je večino časa v pesjaku. A nej zdej z rukzakom mesa okol hodim, za vsak slučaj al pa kar z motorno žago, če ga spet srečam? To je ja glavna cesta!
|
|
|
|