bunka83 -> RE: dvojčki 2010 (2.10.2010 11:27:33)
|
Evo nas, smo še živi, včeraj stari 2 meseca...vas skoz spremljam, samo pri meni ni bilo nič kaj novega, pa sem bila rajši tiho. Včeraj smo imeli pregled, imamo že 4870g/57,5cm in 5380g/60cm.[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Je bila mami pohvaljena, ker tako lepo napredujeta samo z dojenjem. Verjetno zato, ker se bašem s samimi tortami, pecivi, makaroni s smetano, mastno, sladko ...v glavnem res jem kot kak fizični delavec ali dva...maladva pa samo pijeta in pijeta in hajata... Katera še doji? Spanje...ravno, ko sem se mislila pohvalit, da sta pa zdaj verjetno spoznala noč... je bila včeraj žurka do 4h, en je sicer spal, enmu pa neizmerno dolgčas...za pop*****. Potem sem pa kar ugasnila luč, je še nekaj protestiral in potem zaspal...vmes pozizal in spi še zdaj! Dopoldne, ko smo samo nam še kar gre. Jih preoblečem, dam v igralnico ali ležalnik, eno odigrata in zaspita. Potem gremo mal ven, mami poje kosilo in probamo še malo odspat in čakamo tatija. Okoli 17h - 18h se pa začne...pa do 23h, jok, krči, dolgčas... Evo, ponočnjak se je zbudil...neznosna lakota! Prstek še ni ok.. Sledi drugi del...pišem, ko bo gmah!!!!
|
|
|
|