|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Cerklaža
23.4.2010 20:03:11   
Anonimen
Zaradi prezgodnjega prejšjega porodo mi bodo naredili preventivno cerklažo. Obstajata dva tipa - enega dela Pušenjak enega pa vsi drugi.
PROSIM vse, ki ste jo imela ali kaj veste o tem da mi pišete. Potrebujem čim več informacij, karseda hitro kajti odločiti se moram še ta vikend.
Hvala!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Cerklaža
23.4.2010 21:28:41   
Adelina
In kaj te točno zanima? Meni jo je delal Pušenjak (po Schirodkarju), ker sem bila njegova pacientka. Je zdržala do poroda. Greš pa pri Pušenjaku 1 dan prej v bolnico na priprave (kri, voda), sestra pa je pri drugem zdravniku šla v bolnico isti dan, ko je imela poseg. Nasledji dan po posegu greš domov, poseg opravijo v splošni narkozi.

< Sporočilo je popravil Adelina -- 23.4.2010 21:33:48 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Cerklaža
27.7.2010 15:45:13   
žabica_
Oooo, tema, ki jo že dolgo iščem user posted image

Tudi sama kolebam, za katero vrsto cerklaže se naj odločim - ali tisto po MacDonaldu ali to po Schirodkarju, ki jo dela dr. Pušenjak.

Adelina, a res greš že naslednji dan lahko domov? Ker kolikor berem na netu, punce pravijo, da si notri zihr 4 dni, nekatere tudi po ves teden user posted image
Koliko časa pa traja OP? Lahko malce opišeš "postopek"? In kako poteka okrevanje? Nekatere jamrajo zaradi neznosnih bolečin user posted image joj, me je tako strah!!

Pa si bila potem po cerklaži skos na bolniški, al si normalno hodila v službo in opravljala še druge stvari (ki pač pripadajo ženskam - kuhanje, pospravljanje .... saj veš, kaj mislim user posted image ).

Upam, da še zaideš na to temo in podaš še kakšno informacijo.
Če imate druge tudi cerklažo za sabo, bi bila zelo hvaležna za kakršno koli izkušnjo/napotek ... HVALA!! user posted image

(odgovor članu Adelina)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?