Kaj namesto mleka?? (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Uvajanje goste hrane

Sporočilo

Sonchek83 -> Kaj namesto mleka?? (23.4.2010 16:42:16)

Meni že počasi zmanjkuje idej kaj naj dam naši pupi, stari skoraj osem mesecev, ker mi je čez dan začela zavračati mleko, niti slučajno ne spravim v njo niti kapljice in kašic in skutk in takih in drugačnih mlečnih zadev seveda rabi čimveč tako da prosim za kakšen predlog[sm=smiley1.gif] Naj povem, da je samo doma pripravljeno hrano, kakšnih kupljenih zadev sploh ne mara!!

mini86 -> RE: Kaj namesto mleka?? (23.4.2010 21:46:57)

ne razumm najbol..a čez dan ji še daješ mleko al kako..a skutke pa grese ma rada..
js mojga ne dojim več čez dan nekje pomoje tud od 8 meseca..ma pa zlo rad nepasirano skuto pa banano, kefir pa ovsene kosmiče not pa včasih dam še zravn al banano al borovnice, skuta+borovnice, za večerjo ma pa čokolino..upam da sm razumela vprašanje in ti vsaj mal pomagala[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

mini86 -> RE: Kaj namesto mleka?? (23.4.2010 21:48:18)

pa gres mu loh skuhaš, pa polento pomoje tud na mleku loh nardiš, pa mleko pa kruh notr, pa žgance pa mleko..

botrca -> RE: Kaj namesto mleka?? (23.4.2010 21:49:04)

Gris, poletna, mlečni riž in razni linoti...to si ji že dala?

Ileus -> RE: Kaj namesto mleka?? (25.4.2010 20:06:46)

Jaz na mleku kuham gres, polento (sladko ali slano), ovsene kosmiče, kuskus, riž, včasih sem ji tudi naredila "domači puding" iz jajca, malo moke, sladkorja in zakuhano v mleku (čeprav za 8 mesecev je to verjetno še prezgodaj). Če je še na AM, lahko vse zoraj skuhaš na vodi in potem v že skuhano in malo ohlajeno dodaš par meric praha AM.

Stran: [1]