Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: A greste kam za praznike? 24.4.2010 7:48:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: rija pa vidim, da maš dve pupi, ravno prav suhi in stari, da bosta našega zabavali Raho ima mojo št., javi, če je na vašem koncu kakšen lokal, da se lahko mularija igra, mi pa zraven en dober kofetek spijemo v sredo bomo mi že spet doma kaj ne moreš priti že v torek, pa da se še jaz prislinim zraven. imam enega 6-letnika za vašo pikapolonico.
|
|
|
|
RE: A greste kam za praznike? 24.4.2010 8:40:17
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mizantrop IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: rija pa vidim, da maš dve pupi, ravno prav suhi in stari, da bosta našega zabavali Raho ima mojo št., javi, če je na vašem koncu kakšen lokal, da se lahko mularija igra, mi pa zraven en dober kofetek spijemo v sredo bomo mi že spet doma kaj ne moreš priti že v torek, pa da se še jaz prislinim zraven. imam enega 6-letnika za vašo pikapolonico. Mi gremo tja že danes, tako da ni panike Javite se mi
|
|
|
|
RE: A greste kam za praznike? 24.4.2010 8:56:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Mi gremo tja že danes, tako da ni panike Javite se mi a to boste prav v hoteli Lipa? ker mi se bomo najbrž tja šli kopat.
|
|
|
|
RE: A greste kam za praznike? 24.4.2010 8:58:53
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mizantrop IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Mi gremo tja že danes, tako da ni panike Javite se mi a to boste prav v hoteli Lipa? ker mi se bomo najbrž tja šli kopat. V apartmaju - hišice zraven, spadajo pod Lipo.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?