Strah (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...



Sporočilo


TAŠKI -> Strah (23.4.2010 8:09:19)

Bom pisala ,kar tukaj ,kjer vas je več! Namreč borim  se sama s seboj in vem ,da ste o tem že veliko pisale,kako preživeti tesnobo,panične motnje.Meni se je začelo pred letom po očetovi smrti in se potem samo stopnjevalo.Prosim ,če se mi  kakšna lahko oglasi s podobnimi težavami,lahk na zs al na mail.lp




TomTaylor -> RE: Strah (23.4.2010 10:25:31)

Oja, poznam. Vem. Oglasi se mi na ZS, bova malo poklepetali.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




mojcaziga -> RE: Strah (23.4.2010 10:49:23)

Zdravo!

Meni se je zgodilo dve leti nazaj. Pravzaprav brez nekega vidnega razloga. No, približevala sem se 30. RD, z boleznijo, ki mi j eporušila vse, za kar sem se šolala in kar sem do takrat delala - ampak mislila, da sem to že predelala pred tem. In kar naenkrat mi zvečer začne srce bit s svetlobno hitrostjo, vsaj tako sem mislila, ampak ko sem si izmerila pritisk, je sicer bil za mene hudi visok, utrip pa dokaj normalen. Utripi srca so bili neenakomerni, kot bi parkrat preskočili,........ kar vrtelo se mi je. Postalo me je strah ali je srce ali moja osnovna bolezen....... To se je pojavljalo do jutra, ko sem odšla svoji zfdravnici, ki mi je opravila EKG, prednostno sem bila obravnavana pri kardilohu, UZ srca, vse preiskave,........... in pokazal se je en velik NIIIIIč.
Meni pa se je to pojavljalo vsakodnevno. Bila sem hospitalizirana in imela 48 urni holter in diagnoza Panični napadi. Dobila sem pomirjevala, po katerih mi je bilo hudo slabo, ampak bitje srca in podobna simptoma pa so se po njih umirili. Prvi teden sem pomirjevala jemala po shemi, potem pa sem počasi prekinila z njimi oz. sem jih vzela res po hudi potrebi. 1 mesec po prvem dogodku se mi niso več pojavili.

lp, Mojca




oži -> RE: Strah (23.4.2010 15:14:46)

Sem preživela približno eno leto s tem. Zaćelo se je cca 2 mes. po porodu mrtvorojenega otroka. Pomagali so mi AD. Sedaj jih že cca 2 leti ne jemljem več. Tu pa tam se ob kakem stresu še pojavi tesnoba in panični napad, ampak ga znam sedaj kar dobro kontrolirat. Če te še kaj zanima piši ZS.




Stran: [1]