Plenice- pa to je neverjetno!! (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

Annny -> Plenice- pa to je neverjetno!! (13.7.2005 14:45:08)

A mi verjamete, da sem ta teden kupila že tretji paket plenic- najprej Babylove, potem Libero, zdaj pa še Fixies---vse na veliko puščajo gel in Naja ima tako vneto rito, da ne vem, kaj bi!!
Ali lahko nazaj nesem odprt paket plenic, ki puščajo gel??
Po Pamperskah ima itak vedno vneto ritko!

Kaj mi sploh še preostane?? To je res živ obup..ne vem, a imam smolo al kaj:grrr::grrr::grrr::(:((

janaja -> Plenice- pa to je neverjetno!! (13.7.2005 14:48:53)

kaj pa v laklerku a si probala tiste naravne mislim da celo ne vsebujejo gela temveč samo bombaž

pa še eko plenice so v mullerju so tud dobre...

probaj

kaj pa lumpi a tud gel spuščajo ....

Anonimen -> Plenice- pa to je neverjetno!! (13.7.2005 14:51:51)

Annny, pozdravljena!
Ne boš verjela, ampak jaz sem naši Tii od 6. meseca naprej kupovala Lumpi plenice in se tudi enkrat ni zgodilo kaj podobnega. Te plenice nimajo gela in nikoli ni bila premočena. Pa še najcenejše so in jaz jih bom uporabljala tudi za naslednjo takoj, ko se rodi. So Tosamine in jih Mercator prodaja.
Ne vem pa ti povedat, kako je z zamenjavo odprtega paketa. Ampak mislim, da če jih neseš nazaj, bi jih prodajalec moral zamenjati, ti pa za tisti znesek vzami kaj drugega.
Druge ideje res nimam.
Upam, da boš našla kmalu prave plenice za svojo punco!

Lep pozdrav,
Simona

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (13.7.2005 15:01:43)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

maya1 -> Plenice- pa to je neverjetno!! (13.7.2005 15:02:09)

tudi jaz kupujem za našega Timija :duda: plenice Lumpi, pa sem zelo zadovoljna. zjutraj se ne zbudi moker, kot se je pri pampers.
lp :rozica:
m.

Annny -> Plenice- pa to je neverjetno!! (13.7.2005 15:18:25)

Pri pamperskah je pri nas tako..samo 5 minut jih ima gor, pa ima rito živo rdečo, prav grozno:((
Zdaj bom pa verjetno res probala Lumpi, tega še nisem- upam, da bo:miska::)

usa -> Plenice- pa to je neverjetno!! (13.7.2005 15:58:12)

hojla!
jaz sem pa kupila huggis pa so kar ok in tudi mehke so ampak sem vzela malo premale:hudicek::((

Maxica -> Plenice- pa to je neverjetno!! (13.7.2005 16:13:14)

Hm, imaš pa res smolo.:( Kaj pa bombažne, racman ali štorklja? Si že probala?

dinika -> Plenice- pa to je neverjetno!! (13.7.2005 16:35:18)

Jaz skozi uporabljam babydream od Millerja in zdržijo celo noč, pa tudi gela ne puščajo.:bravo::bravo::bravo::bravo:

Kokola -> Plenice- pa to je neverjetno!! (13.7.2005 17:02:43)

Huggies zelene! Ampak res zelene!
Sej bo, mi smo jih tudi ful proč zmetali, ko smo poskušali še kaj drugega, pa smo dobili damo rdečo rit!!!:zmeden::zmeden:

Primoza -> Plenice- pa to je neverjetno!! (13.7.2005 18:18:42)

Morda lumpi.

piščanc -> Plenice- pa to je neverjetno!! (13.7.2005 18:19:21)

a niso fixies vijolične brez gela, samo bombaž? no, mi jih imamo za ponoči ni se super obnesejo

Annny -> Plenice- pa to je neverjetno!! (13.7.2005 18:50:36)

Ne, Fixies niso brez gela:(

corfu -> Plenice- pa to je neverjetno!! (13.7.2005 19:21:12)

moj ima že od vsega začetka pampers, pa niso še premočile ali spuščale gela, niti nikol nisem gledala, al so poljske ali nemške, kjer pač sem tam jih kupim. Jaz sem zelo zadovoljna.

Očitno imata res smolo.

Srečno.

Gina -> Plenice- pa to je neverjetno!! (13.7.2005 19:24:05)

Naš je imel vneto rito po vsakih plenicah, najhujše pa po pamperskah. Imel je živo rano. Zdaj imamo pa že dolgo lumpijeve, mercatorjeve in ti rečem, da so zakon. niti 1x vnete rite niti enkrat prišlo čez niti enkrat ni prišlo mimo, v skoraj celem letu. Zapenjanje imajo super, velike so toliko kot piše, skratka, jaz jih ne zamenjam več.:bravo::bravo::bravo:

nejcko -> Plenice- pa to je neverjetno!! (13.7.2005 21:42:25)

Jaz tudi zadnje lase prisegam samo še na Lumpi plenice, sem ter tja poskusim še kakšne druge, ampak Lumpi so mi res najbolj fajn.

teta beta -> Plenice- pa to je neverjetno!! (13.7.2005 22:16:00)

Vsako stvar lahko v 8 dneh neseš nazaj v trgovino in ti jo morajo zamenjat ali vrniti denar. Če ti bojo težili, pokliči na Zvezo potrošnikov. Toliko berem tule o teh plenicah, da pa je morda res že čas, da se tudi inšpektorji malo zmigajo.

kimi -> Plenice- pa to je neverjetno!! (13.7.2005 22:43:48)

A pamperske pa nimajo gela?:zmeden: katere ga imajo in katere ne

Gina -> Plenice- pa to je neverjetno!! (13.7.2005 22:48:12)

:)-:)- vse ga imajo:)-:)-

Annny -> Plenice- pa to je neverjetno!! (14.7.2005 0:20:30)

Seveda, gel morajo imeti vse plenice, ker se vanje sicer ne bi nič vpilo. To je tisto, kar postane 'trdo', ko je plenica polulana.
Pri naših plenicah je ta gel v debelih kristalih zlezel ven iz plenice, ko je bila le- ta polulana in se 'nalepil' po celi riti...čisto izsušil in vnel kožo!!

Ene plenice le nimajo 'lotiona', pa karkoli potem že to pomeni:zmeden2::zmeden2:

Danes smo kupili Lumpije- enega sem ji dala za ponoči in jo na debelo namazala s kremo, zjutraj bom pa videla, kaj bo!

Hvala vsem za odgovore:rozica::miska::sloncek::metulj::zajcek::kuza:

Anonimen -> Plenice- pa to je neverjetno!! (14.7.2005 7:24:02)

kaj je blo? so ok?

Erdbeere -> Plenice- pa to je neverjetno!! (14.7.2005 9:56:37)

Anny naš čudežni recept za rdečo ritko in to 1 leto pa še mal smo rabil, da smo pogruntal...plenice Spar pa ribodermin krema

piščanc -> Plenice- pa to je neverjetno!! (14.7.2005 10:01:44)

fixies vijolične nimajo gela :), poglej pod sestavo samo celulozna vlakna in pvc, pamperske imajo pa grozne sestavine, me je kar strah postalo od kislin in alkohola naprej...:(

Pupica -> Plenice- pa to je neverjetno!! (14.7.2005 22:13:02)

samo to ti bom rekla, poizkusi poizkati kakšne nemške plenice...Vse kar sva mi2pregledalana Jesenicah je ali poland ali madžarska, ali kar nekaj:grrr::grrr::grrr:
Sva kupila pamperske v avstriji pa niso spuščale...:zmeden2:

Stran: [1]