Kje UZ kolkov v MB-u pri starosti 3 mesecev? (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


Zogca -> Kje UZ kolkov v MB-u pri starosti 3 mesecev? (22.4.2010 8:13:08)

Hejla!

Zanima me kje so ti kontrolni pregledi kolkov v starosti treh mesecev?? Pri odpustu iz porodnišnice so nam dali datum in uro pregleda in napisali da je to v ortopedski ambulanti...a je to v porodnišnici al v bolnišnici:)? In če je v bolnišnici - kje v bolnišnici:)?Sm bol nova mariborčanka pa se še ne znajdem tu najboljše:)! Aja - tiste, ki ste to že imele - a ste morale dolgo tam čakati al gre to hitro mimo:)?

Hvala! Lep dan:))[sm=smiley36.gif]




baja* -> RE: Kje UZ kolkov v MB-u pri starosti 3 mesecev? (22.4.2010 8:35:12)

ortopedska ambulanta je v stolpnici, greš pa pri prvem vhodu not (čisto levo, kjer je tudi vhod za laboratorij) do konca ravno, nato pa desno. Jaz nisem dolgo čakala; sicer je kar veliko dojenčkov naročenih, ampak gre kot po tekočem traku.




koala -> RE: Kje UZ kolkov v MB-u pri starosti 3 mesecev? (22.4.2010 8:38:57)

baja ti je super opisala pot, z razliko da smo se mi kar načakali, cela gužva je bil gre pa res kot po tekočem traku. Sem pa bila jaz kregana ker nisem imela zraven čaja ali dudice, česar pa moje detetakrat še  ni sprejemalo (ne enega ne drugega) ker je bil dojen. Tako da za ziher priporočam da vzameš eno od naštetega zraven.




baja* -> RE: Kje UZ kolkov v MB-u pri starosti 3 mesecev? (22.4.2010 9:49:44)

ja, s flaško in dudo je zdravnik tud nam gnjavil pa je bila mala isto samo dojena, dude pa takrat ni imela. Ampak na srečo je bila mirna tam not, tako da je dr. lahko opravil svoje. Me je pa po opravljenem pregledu fajn polulala[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] bi rabila še zase eno rezervo, ne samo za ta malo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Aja, pa izvidov iz P ne pozabi vzet s sabo.




koala -> RE: Kje UZ kolkov v MB-u pri starosti 3 mesecev? (22.4.2010 10:12:58)

baja, saj moj je tudi mirno opazoval okolico, bil je tako priden da je še študentka lahko pogledala kolke, samo z flašo oz. dudo pa je vseeno težil.




baja* -> RE: Kje UZ kolkov v MB-u pri starosti 3 mesecev? (22.4.2010 11:13:30)

koala ja, saj menda kar vsem po vrsti teži s flaško in dudo, da so pač dojenčki mirni in on lažje naredi UZ. Če se ne motim, je tam celo napis, da naj starši damo otroku dudo/flašo...




slovenka -> RE: Kje UZ kolkov v MB-u pri starosti 3 mesecev? (22.4.2010 12:59:54)

Ja, v predprostoru, kjer dojenčka slečeš, je v "naših časih" bil napis, kaj potrebuješ - bombažno pleničko in dudo ali flaško [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]




Zogca -> RE: Kje UZ kolkov v MB-u pri starosti 3 mesecev? (22.4.2010 14:51:12)

Hvala za info in nasvete:))! [sm=smiley36.gif]Bom vzela s sabo dudo, čeprav ne vrjamem, da nama bo kej koristla, ker je mali res ne mara:)! Na flaškah pa tud še nismo - zize so mu še vedno najbolše;)! Upam, da pregled mine čimbolj mirno in čimhitreje..




Stran: [1]