AnaNikaNusa -> RE: Avtoimunska bolezen... (22.4.2010 10:41:04)
|
Andi7, pozdravljena. Sicer nimam odgovora na tvoje vprašanje, imam pa tudi jaz probleme z luskavico. Sicer mi še ni uspelo niti zanosit (pco, slab partnerjev spermiogram), ampak glede na to, da nisem niti malor eagirala na klomifen, sem začela razmišljat, da ima mogoče to tudi kakšne veze z lsukavico?! sama sem sicer že prej vedela, da je avtoimunska bolezen, le odgovora, kako jo pozdravit, mi ni dal še nihče. Meni je najbolj pomagala fototerpija, mi je čisto zgnilo, ampak se mi je potem čez dva meseca recimo spet pojavila na enem mestu, in sicer ne deni nogi, na zunanji strani, žarišče v velikosti dlani. in to sedaj nikakor ne zgine. sonca pa tudi od nikoder, to mi (še sploh v povezavi z morsko vodo) izredno in edino pomaga. trenutno sem prešaltala na naravno zdravljenje (glina, arganovo olje), ker mi tiste kortikosteroidne kreme niso nič pomagale, samo koža se mi je stanjšala. pravijo, da je luskavica posledica težav z jetri. imaš kakšne izkušnje s tem? je pa zanimiv ta tvoj primer. ali potem telo zavrne tudi tablete, če bi jih jemala, ki jih tudi prepozna kot tujek? no vsekakor ti želim čim hitrejšo zanositev in predvsem donositev! sem pa brala, da se marsikateri luskavica v nosečnosti zelo izboljša oz ji celo izgine! tako da kr pozitivno naprej:)
|
|
|
|