ksenija12 -> RE: Dojenček in nahrbtnik in.... (28.4.2010 14:34:46)
|
Mi smo ga uporabljali, zlasti za mlajšega, ki pa sedaj pohvalno pri dobrih dveh letih 70% prehodi sam..Naše hribolazenje smo zmeraj(in ga še vedno) prilagajali glede na spanje otrok (se pravi, da sva gledala na to, da sta odspala v avtu). S seboj je fino imeti tudi odejico, da jo nekje razgrneš, pa se malo kobaca, pomalicate itd..Kaj je treba vzeti s seboj, boš točno vedela, ko boš šla ene trikrat:) potem bo že mala malca in niti seznama ne boš rabila..spomnim se, kako je bilo mene strah ko smo začeli z izleti, pa zmeraj sem kaj pozabila vzet ali pa sem vzela kaj preveč, česar nisem potrebovala..Kar je najpomembneje je, da si vzamete čas..naj bo pot sama po sebi cilj...Spomnim se, ko smo šli enkrat na Tinjan in smo si res vzeli čas, opazovali vsako mravljo in rožo:), potem pa nas je na poti navzdol ujela noč! Kakšna dogodivščina je ratala s tega! Otroka sta blazno uživala, gledali smo zvezde...je pa res, da od takrat dalje zmeraj jemljeva s sabo baterijo:) Če je še nisi prebrala, ti priporočam knjigo Z otroki v gore, ker ima veliko lepih nasvetov in idej!
|
|
|
|