izvid amiocenteze (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

lumpa6 -> izvid amiocenteze (21.4.2010 12:49:11)

zanima me po kolikem času ste dobile izvide, in kako, po pošti navadno ali priporočeno, zanima me bolj za ljubljansko porodnišnico, saj sem jo tam opravila 29.3.2010[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Anonimen -> RE: izvid amiocenteze (21.4.2010 14:28:31)

Iz Lj. porodnišnice, 28. dan, z navadno pošto.
Srečno!!!!

natasarobi -> RE: izvid amiocenteze (21.4.2010 14:31:12)

Z navadno pošto, cca 26 dni po posegu, s tem, da je bil datumna izvidu pa kar nekaj dni mlajši kot sem prejela pošto (tako, da sem bila malo presenečena nad prejemom pošte in datuom izvida).

Srečno!

Anonimen -> RE: izvid amiocenteze (21.4.2010 14:41:05)

Še to: nam so rekli, da če nas v roku 3 tednov ne pokličejo z genetike, potem je vse ok.
Traja pa od 5-7 dni, da administracija vse spiše in pošlje, tako da glede na datum mislim, da si lahko kar oddahneš. 

natasarobi -> RE: izvid amiocenteze (21.4.2010 16:19:32)

Palmina - s tem '... da če nas v roku 3 tednov ne pokličejo z genetike, potem je vse ok' se ravno ne bi strinjala, ker sem slišala za nekaj primerov, ki so jih poklicali na 21 dan in jim povedali da ni ok. Seveda je malo odvisno od časov dopustov, ker morata rezultate pregledati dva genetika neodvisno en od drugega in če nekoga ni se čaka, kar pa ne pomeni, da je z izvidi vse ok.

Se mi zdi, da vedbno povedo drugače.

PC Baby -> RE: izvid amiocenteze (21.4.2010 20:33:39)

29. dan po posegu, z navadno pošto. So nam ša rekli, da če po 1 mesecu ne dobimo pošte, naj jih pokličemo, ker to verjetno pomeni, da se je izgubila.

aprilčica07 -> RE: izvid amiocenteze (22.4.2010 7:04:41)

25, dan po posegu.. iz Lj porodnišnice..[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Urska09 -> RE: izvid amiocenteze (22.4.2010 15:45:11)

Točno po 3 tednih. Če bi bilo kaj narobe, te itak pokličejo po tel. po cca. 14-ih dneh.

Urska09 -> RE: izvid amiocenteze (22.4.2010 15:46:23)

IZVIRNO SPOROČILO: Urska09
Če bi bilo kaj narobe, te itak pokličejo po tel. po cca. 14-ih dneh.

Vsaj nam je bilo v Lj. porodnišnici tako rečeno...

an12ka -> RE: izvid amiocenteze (7.5.2010 11:36:51)

pozdravčki.

tudi sama sem mogla it na AC ker so kao bili slabi rezultati nuhalne,sej navsezadnje,ko sem bila tam in se pogovarjaš z drugimi dejansko vidiš,da včasih malo pretiravajo in plašijo,pa vendar,šla sem na genetski posvet in potem v 16 tednu na AC,čist neboleča zadeva in rezultate načeloma sporočijo po navadni pošti,po treh tednih če je vse BP,če pa je karkoli narobe pa te tako ali tako čimprej obvestijo in seznanijo,ter se odločaš kaj in kako naprej...

moram pa povedat,da ker so naju tako preplašili sva se odločila za fish metodo,torej za downa in še dva druga sindroma,ter spol,dobiš rezultate v 2 dneh,ki pa se plača zadeva in to stane 293,00 eur,na vse ostalo pa isto čakaš 3 tedne ker morajo kromosome množit.ja,je veliko pa vendar naju je pomirilo,ker so me uvrstil v rizično skupino za downov sindrom...

razultati so bili ok,fante raste in še 8 tednov do konca :) ufff,kako čas beži :)

Anonimen -> RE: izvid amiocenteze (10.5.2010 20:20:15)

mene so klicali 26. dan, da z mojim otrokom ni vse ok - imel je kromosomsko napako
govorim za LJ porodnišnico

Stran: [1]