Pa G. še ni mogel videti male pikice, ker si bila takrat šele kakšen teden noseča (od ovulacije), če prav računam (oz. tri tedne, če štejemo od zadnje M.). Verjetno je mala pikica še po jajcevodu potovala.
Anitka -> prosim za mnenje (13.7.2005 16:19:18)
Ja jaz tudi misilim oz. kar vem, da si ti srečka :nosecka: in kot so napisale že moje predhonice se plod še zagotovo na UZ ni mogel videti.
Čestitke in lepo nosečnost ti želim,:bravo::bravo:
Anitka:pika:
lenika -> prosim za mnenje (13.7.2005 16:21:56)
A si ponovila test?
bobika -> prosim za mnenje (13.7.2005 16:31:55)
Jaz sem tudi 14 dni pred lulanjem po testu bila na odvzemu brisa in mi je g naredila uz. Rekla, je da se vidi le zadebeljena sluz ali sluznica in bo verjetno nastopila m v kratkem. M ni bilo :bravo: na testu pa je pokazalo :modri:. Naročila sem se ponovno in na uz pri 6t5d je že bil lepo viden :duda:
Čestitam :duda:
mucica1 -> prosim za mnenje (14.7.2005 8:58:48)
vsem vam sporočam, da sem ponovila test, in je bil ponovno pozitiven.
Tako, da upam, da je v resnici :duda:na poti :)
Hvala za vse vzpodbude, lepo se imejte
:muca:
emaa -> prosim za mnenje (14.7.2005 9:00:40)
no lepo, čestitam
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
Špelka -> prosim za mnenje (14.7.2005 9:01:14)
Čestitaaaaaam!!!!! pa pazi nase in na :duda:!!!! Srečno nosečnost ti želim! :bravo::bravo::bravo::bravo:
lenika -> prosim za mnenje (14.7.2005 9:29:14)
Čestitke!:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: To je gotovo vzpodbuda za vse tiste, katerim so rekli, da nimajo ovulacije in ne morejo zanositi.
Marina_ -> prosim za mnenje (14.7.2005 9:33:36)
čestitam mucica1.Zdaj pa le božaj bušija:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: :rozica::bravo::rozica::bravo::rozica::bravo::rozica::bravo::bravo::bravo: