križ! (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

petra.horzi -> križ! (13.7.2005 13:20:13)

oj
zakaj mene tok križ boli?
včeri me je začel, pa nobena masaža ne pomaga, sam k se sklanjam me tok ful boli
tud če normalno sedim al pa stojim me boli
a ve kera kej da se to olajša?
to je pomoje zato k mi ni nč slabo:)

devička -> križ! (13.7.2005 13:23:47)

Glede slabosti se ne hvali prehitro, lahko še pride. Hitro potrkat na les!!! :)
Križa ne preveč masirat, kolikor vem, se ne sme pregret. Malo počivaj in ko je boljše, delaj kake vaje. Vprašaj G za to.
DS.

petra.horzi -> križ! (13.7.2005 13:35:32)

:)
vsakič k me kdo vpraša če mi je slabo, pa rečem ne-trkam!
vsakič
ja kaj pa nejk pol, če sploh ne morm nč delat?
nej sam počivam al kako?

devička -> križ! (13.7.2005 13:47:52)

Dej malo izkoristi, no ... :) Ko bo prišel dojenček tako ali tako ne boš mohra več ;)
Resnično je najboljše, da ne potenciraš bolečine. Seveda pa takrat ko je bolje, naredi kake vaje za križ (ki pa so seveda primerne za nosečnice)

Gina -> križ! (13.7.2005 14:01:12)

Ne se sklanjat, zaveži si en topel šal, pulover, karkoli okrog križa - toplota ful pomaga, ali pa kozmodisk, če ga imaš, pa ne dviguj nič, pa en lekadol vzami, če je prehudo. :)

Anonimen -> križ! (13.7.2005 16:46:04)

Kako te boli, topo ali ostro? Verjetno se že poznajo prvi vplivi nosečnosti, lahko pa tudi, da imaš kakšen živec priščipljen, čeprav bi se potem bolečina prenašala tudi drugam po telesu. Najbolje da narediš, kot so ti svetovale druge, topel obkladek, pa počivat in ležat ter ničesar dvigat. Če v nekaj dneh ne bo bolje pa kar do zdravnika stopi.

petra.horzi -> križ! (13.7.2005 19:05:59)

ma zdej je mal bolš, k sm šla na uno masažno blazino ležžat za deset minut
sam še zmeri boli
ne vem kako, čez cel križ me zaboli, če ubočim al pa izbočim hrbet
najbl mi je bed k hočm kej nardit doma, pospravlat... pa me boli pa ne morm sploh
in se took nekoristno počutim
ma ja dost jamranja:)
upam da bo čimprej bolš
tablet pa ful ne maram, tko da če res ne bo tok hudo da vstat ne bom mogla, ne bom tableta vzela
:)
hvala vam
lp

Stran: [1]