tablete proti slabosti (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Anonimen -> tablete proti slabosti (13.7.2005 13:03:52)

A jih, in če, katere, prakticirate pri otrockih?

baguSka -> tablete proti slabosti (13.7.2005 13:07:30)

Sicer nimam svojih, ampak sem jih že kupvala. Jst sm kr lekarni zaupala.;)

al1* -> tablete proti slabosti (13.7.2005 13:10:12)

Naša tavelika je imela obdobje, ko ji je bilo v avtu strašno slabo. Pomagali smo si z žvečilnimi Travelgum, ki se jih dobi v lekarnah v Avstriji. Imajo pa tudi ene homeopatske tablete, ki so se pri nas prav tako obnesle. So pa ti žvečilni naši bolj odgovarjali kot dramine - so boljšega okusa in tudi zaspana ni bila po njih.
Smo ji pa dajali travelgum od nekje 3,5 let naprej.

Anonimen -> tablete proti slabosti (13.7.2005 13:13:02)

No tale travelgum bo naš pogoltnil v minuti, tako da ne pride v poštev. Bo treba kar po tablete. A pa se po njih res tako spi?

al1* -> tablete proti slabosti (13.7.2005 13:15:24)

Ja - po njih si grozno zaspan. Pa še grozljivo grenke so, tako da smo mi skor mlade dobili, preden smo našo gospodično prepričali, da jih pogoltne. Tiste homeopatske so pa polnoma brez okusa.

Pajaca -> tablete proti slabosti (13.7.2005 13:26:36)

Eni naši prjatli so prakticiral flajštr čez popek. Pa je ful pomagal. Tamal je bruhal že če si ga z Viča peljal v Moste, pol pa ni nikol bruhal, razen če so pozabil.

Pa še od parih sem slišala, da jim isto deluje.

Naši za enkrat še ni slabo... trkam na les.

Anonimen -> tablete proti slabosti (13.7.2005 13:33:05)

Ja, tole s flajštrom sem že slišala, prakticirala pa še ne. Moj me je samo debelo gledal, ko sem mu omenila, češ, a si ti malo ....:zmeden2:

Tako da ne vem kaj in kako. Verjetno mu tablet ne more škodit, če bo spal, bo pa pač spal.

Anonimen -> tablete proti slabosti (13.7.2005 13:37:02)

Jst sm full zaspana po draminah, ampak je to prov priorčno, ker prespim celo pot po ovinkih.

Ampak slabo mi pa ni;)

Jančika_ -> tablete proti slabosti (13.7.2005 14:16:53)

Tole s popokom - med nosečnostjo, ko mi je bilo za umret slabo, sem nekje na netu našla nasvet, da si z dvema prstoma pritiskaš na popek, ker je tam kao neka točka, kaj ti jaz vem, kakšna. No, pomagalo je en klinc, ampak zgleda, da pri nekaterih vendarle.

saša 73 -> tablete proti slabosti (13.7.2005 14:19:27)

Naša je stara tri leta in jo zelo težko pripravim do tega,da bi pogoltnila tableto.
Se ti obliži dobijo v naših lekarnah? :zmeden:

Anonimen -> tablete proti slabosti (13.7.2005 14:30:39)

Ja, ta debata je že enkrat bila, a ne, Ribica? So Medramine (take krastačaste) in Dramine (menda so te boljše, pa ne vem več, zakaj). Oboje so proti slabosti in po objih si fino zaspan. Sicer pa tabletko streš, daš na žlico in kakšen gosti sok zraven ali pa kakšen malinovec, pa je. Pri nas smo to prakticirali pri moji nečakinji, ko je bila še majhna. In je šlo.
Če pa še ne bi šlo, ki jo pa jaz čisto v prah zdrobila, zmešala z malo soka v majhnem kozarču, pa v šprico in v usta.

Anonimen -> tablete proti slabosti (13.7.2005 14:47:29)

Ah, to me ne skrbi, da je ne bi hotel pogoltnit. Ga bom že pregovorila. Torej ostajamo pri tableti, bo najbolj zihr.

Anonimen -> tablete proti slabosti (13.7.2005 15:55:27)

Jap, Splišni, točn tko kot si napisala. Medramina so večje in rumene s "peteršiljem:)-", Dramina so pa manjše in bele :)

Stran: [1]