luka jan -> RE: pap 5 (22.4.2010 9:16:31)
|
Najprej se je potrebno zavedati, da nobene bolezen ne izbira. Žal je res tako, da najprej pomisliš na najslabše, vendar se vse da pozdravit če se hoče. Tudi sama sem pred leti zbolela za rakom na dojki, takrat sem imela 1,5 let starega otroka in sem mislila da je to konec sveta. Pa ni tako. Vseskozi sem optimist, na bolezen gledam kot na nekaj kar se mi je zgodilo in vem da bo vse vredu. Potrebno je nekaj časa da jo sprejmeš za svojo, da je to del tebe in čisto lepo živiš. Takrat se ti spremenijo vse prioritete v življenju, vse tisto za kar si se nekoč naprezal ostane nepomembno. Življenje je potrebno uživati z veliko žlico, in samo uživati. S sestro bodita tašni prijateljici, kot sta bili. Pogovarjaj se z njo, pojdita kam skupaj in se imejta lepo. Veš koliko sem jaz moji sestri težila z boleznijo, skupaj sva brskali po netu, se pogovarjali, šli na kavo in živeli normalno. Danes, 3 leta po tem se še redkokdaj spomnim da je bilo kaj narobe z mano, razen takrat ko grem na kontrolo na Onkološki inštitut se zavem te bolezni.[sm=smiley1.gif] Žal pa je rak bolezen sodobnega časa, vse vač je mladih ki zbolimo, ampak če je pravi čas ugotovljen se da vse rešit. Pogumno naprej, veliko pozitivizma, pa bo vse vredu. Želim da se tvoja sestra čimprej pozdravi, ti pa ji bodi v oporo v vseh trenutkih. Srečno.[sm=bravo.gif]
|
|
|
|