evo...včeraj so nam končno prišli namontirat klimo :) jupi...ne bo več teklo z nas :) tumač je blo vroče...boga tamala...
se morm mal pohvalt...čeprav je monter rekel, da klima res ni več luksus...ampak da je to kot del potrebnega pohištva...no, imava zgornje nadstropje in sva imela zdej pri vročih dneh od 29-30 stopinj...tako da je bila pri nas kar nujna zadeva...
Kakorkoli...en hladen pozdravček :)-
smrka -> končno še mi.. (13.7.2005 12:18:02)
važička! :bravo:
baguSka -> končno še mi.. (13.7.2005 12:19:16)
Midva jo mava tud že dve leti, pa je bila za hlajenje pržgana 1x mogoče 2x, za gretje pa kar ene 5x.:zmeden:
soncece24 -> končno še mi.. (13.7.2005 12:19:23)
wahoo, če ti je bilo vroče, bi pa k meni na ene počitnice prišla, tu je 4 dni skup lilo ko za stavo, pa 15 stopinj je blo. Ponoči pa sem se s kovtrom pokrivala, brr
Taša -> končno še mi.. (13.7.2005 12:22:23)
Dvomim da jo boš letos poleti veliko uporabljala:)-:)-:)-, zgleda glih ne...Ja mogoče za gretje (če imaš kombinirano):zmeden::)-:)-:)-!
Wahoo RR -> končno še mi.. (13.7.2005 13:14:21)
Ja zdele je blo par dni mrzlo ja... Ima tudi gretje...sva ga včeri prižgala...
Poletje je še celo pred nami...in verjamem da bo še vroče...in ko je - je pa nepogrešljiva...
Sicer pa tudi razvlažuje, sveži in čisti zrak...tako da bo kar uporabljena....
Maxica -> končno še mi.. (13.7.2005 16:30:23)
Mi smo včeraj pa zakurili v peč:ups::ups::ups:, tako da zaenkrat klime ravno ne bi rabili:)-. Drugače pa-naj vam dobro služi.:bravo:
Pupica -> končno še mi.. (14.7.2005 14:54:52)
Mi smo tudi ena tistih družinic ki zadnje čase le še kuri.2 dni nazaj ko sva bili s tio sami doma sva si zakurili kamin, in uživali ob prijetni toploti kamina, se vsaj nisva tako osamljeno počutili...:zmeden: