Gorenjska, okolica Cerkelj (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Izleti in počitnice

Sporočilo

Anonimen -> Gorenjska, okolica Cerkelj (20.4.2010 10:40:56)

Živjo,

imamo 3 mesečnika, smo pa iz Ljubljane. Zadnje čase nas bo pot kar nekajkrat zanesla na Gorenjsko, Cerklje, Šenčur itd. Ker bi rada čas za sprehode z dojenčkom maksimalno izkoristila tudi na tem koncu vas prosim za ideje, nasvete, kje so kakšne dobre poti ali izletne točke, primerne za dojenčka na tem koncu. Hvala.

hubi -> RE: Gorenjska, okolica Cerkelj (20.4.2010 20:06:27)

Preddvor, Jezersko, okoli Brda.

pupe -> RE: Gorenjska, okolica Cerkelj (20.4.2010 20:55:31)

okolica cerkelj:)
v Lahovčah lahko pustiš avto pa se odpraviš peš proti Zalogu in če te je volja do Glinj in nato Šmartna,..po tej poti prispeš v Cerklje
lahko v Zalogu zaviješ proti Cerkljanski  dobravi pa skozi Komendsko dobravo do Komende (luštna pot skozi gozd, asfaltirana vendar je kar nekaj vožnje v hrib)
iz Cerkelj se lahko odpraviš proti vasi Grad pa proti Krvavcu
prav tako lahko iz Cerkelj lahko ubereš pot proti vasi Poženik do vasi Šmartno, skozi Glinje, ta pot je malo manj prometna,....
če bi rada izvedela še kaj o tem koncu me kar kontakteraj, sem domačinka

mala maja -> RE: Gorenjska, okolica Cerkelj (21.4.2010 10:34:28)

lahko se zapelješ do Ambroža pod Krvavcem, če maš čas jo lahko od tam peš mahnete na Krvavec[sm=smiley36.gif]
Iz komendske dobrave proti Tunjcam-makadamska cesta skozi gozd. Mi gremo full velikokrat, samo nikoli ne prilezemo do Tunjc[sm=jezicek.gif].

Anonimen -> RE: Gorenjska, okolica Cerkelj (21.4.2010 22:10:27)

Najlepša hvala za vaše predloge. Se bom potrudila, da bomo obiske na Gorenjskem čim bolj izkoristili, ker je tam res zelo lepo.

Stran: [1]