Legoland (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Izleti in počitnice

Sporočilo

ALESSA -> Legoland (19.4.2010 21:58:02)

Pozdravljene![sm=bravo.gif]

Zanima me, če katera ve za kakšen fajn in poceni Penzion v bližini Legolanda. Mi gremo v začetku maja (6. in 7.) v Legoland in gremo za 2 dni. Popoldan gremo gor, v Penzionu prespimo, drugim dan pa gremo spočiti v Legoland in smo tam celi dan.

Hvala in LP![sm=bravo.gif][sm=smiley1.gif]

Alessa

petruska -> RE: Legoland (20.4.2010 9:58:00)

Imaš na linku legolanda tudi hotelsko ponudbo in moraš vsekakor najet enega od teh, saj so pri teh v ceno vključene tudi karte za legoland. Če najameš kar tako en hotel, bo bolj drago saj nimajo vključenih kart, ki pa niso tako  poceni.

http://www.legolandholidays.de/en/hotels.html

petruska -> RE: Legoland (20.4.2010 9:59:29)

Še to:
V legoland ponudbo niso vključeni samo hoteli ampak tudi penzioni..

nejča -> RE: Legoland (20.4.2010 10:26:35)

Mi tudi gremo tja v četrtek 22.4. in smo najeli kar preko interneta tisto hiško v samem parku. V ceni za 350€ so 2 nočitvi za 2 odrasla, 1 otroka 5 let in 1 dojenček, zajtrk, dve vstopnici za odrasle, otrok ima vstop zastonj. Po prvem maju imajo pa še vse mamice 1 dan zastonj karto. V tem parku kjer so hiške, je tudi kamp, vse je ograjeno in otroci se lahko igrajo zunaj po mili volji, saj je veliko igral.

Mene pa zanima, če katera ve ali dobiš rjuhe in brisače že noter in kako je s končnim čiščenjem? Pa še, ali je park odprt tudi v slabem vremenu ?

Stran: [1]