Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: večja poraščenost po porodu??? 9.5.2010 10:52:15
|
|
|
|
an12ka
|
hej... verjetno so to spremembe in očitno neka slabša stran nosečnosti...sicer sem v 33 tednu nosečnosti in tudi jaz prej nisem imela teh problemov z dlakami in sem potrebovala samo depilacijo nog in pazduhe,pa seveda urejanje grmička :),sedaj pa opažam da mi dlake čedalje bolj temnijo in da so na mestih ki jih prej ni bilo...bo pa pač potrebno malo več časa za odstranjevanje
|
|
|
|
RE: večja poraščenost po porodu??? 9.5.2010 18:41:58
|
|
|
|
Taddy78
|
Mene je, ko sem kak dan po porodu dvignila trebuh oz. kožo, da sem po dolgem času lahko videla stanje od spodaj, me je skoraj kap Pri meni je isto s povečanjem teritorija nadležnih dlak, s tem da so se še meni začele pojavljati na bradi (ene 5kom)...
|
|
|
|
RE: večja poraščenost po porodu??? 13.5.2010 22:55:37
|
|
|
|
slovenka
|
Jaz pa imam izkušnjo z obeh nosečnosti, da mi med nosečnostjo sploh niso rasle dlake; nikjer, še obrvi ne; po porodu pa situacija kot prej, nič drugače...
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?