MojcaZ -> Porodnisnica CE - tiste, ki ste tam rodile prosim za par informacij (26.7.2005 14:00:16)
|
Da jih še jaz malo pohvalim: 1. Zelo sem zadovoljna z celjsko porodnišnico in zaenkrat se ne bi odločila za nobeno drugo. Pa še svojo ginekologinjo dr. Salobirjevo imam takoj na dosegu roke. 2. Jaz sem sicer prišla že ponoči in so me najpej sprejeli, preoblekli, CTG, UZ in sem še šla na oddelek, kjer me je sestra celo noč kontrolirala. Naslednji dan dopoldne pa sem šla v porodno, najprej klistir, čiščenje na WC-ju in potem tuširanje ter ležat na posteljo. 3. Epiduralne nisem imela in se tudi v naslednje ne bom odločila za njo, ker ni lepšega občutka, ko čutiš prihod svojega otroka. 4. Jaz sem imela srečo, da je bila nadstandardna soba prosta. Ko so me pripeljali iz porodne na oddelek me jeestra sama vprašala kam želim in da imajo nadstandard prost. 5. Obiske sem lahko imela od jutra do večera, razen med vizito pa se umaknejo. 6. Plenic, vložkov, oblačil in brisač je na pretek, če ne pa sestri rečerš in ti jih prinese. Jaz sem se tuširala tudi po 3 krat na dan in sploh ni bilo problema, vedno je bilo vsega dovolj. Tudi copate in plašč dobiš. Razen zob. ščetka, zob. pasta, glavnik in gel za tuširanje rabiš. Tudi hladilno mazilo za ritko dobiš in lanolin za bradavice. Drugače pa je res za pohvalit babico Mileno, ker se res zavzame. Prav tako so zelo prijazne sestre, vsaj na spodnjem oddelku, tudi tiste za otroke. Prav tako nimam nobene grde besede čez bolničarke in čistilke, vsaj ti vsaka pomaga in prinese karkoli si želiš. Porodna soba, kjer je mož lahko zraven pa je lepo urejena. Od udobne postelje, blazine, žoge, radia, udobnega stola za očeta in še marsikaj se najde tam notri. Upam, da nisem bila predolga. Čimkrajši in čimlažji porod. Lp, Mojca
|
|
|
|