težko kaka (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


mamicaTaja -> težko kaka (19.4.2010 12:08:32)

hčerka je stara 3,5 mesece in že od samega začetka zelo težko kaka in ful prdi. P mi je rekla da še ne zna kakat in da se zato tako matra, ampak mislim da zdej bi se pa ti že moralo urediti. Gre namreč za to, da se tako matra da se ponoči zbudi (zbuja se skoraj na 1 uro) in zvija kot da bi imela krče, potem se sprdi ali pokaka in je v redu. Dajem ji BioGaia kapljice že od začetka pa ni kake velike razlik. Drugače je polno dojena in zelo pazim da ne jem česa takega da bi jo potem napenjalo. Ali obstaja kaka rešitev, da ji pomagam, da se revca ne bo tako matrala. Hvala za odgovore![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




ellie -> RE: težko kaka (19.4.2010 12:32:15)

Moj mali ima enake probleme. Se tud dogaja, da se ponoči zbudi in se ful napenja in matra...dokler se ne pokaka ali pa sprdi. Da se mi revček prav smili, ker je včasih ful hudo. Čeprav jaz pri nas povezujem to z alergijo na KM. Ker opažam, da se to pojavlja, ko jaz pojem karkoli kar vsebuje mleko.




mamicaTaja -> RE: težko kaka (19.4.2010 20:45:24)

Tudi mi imamo sum na alergijo KM, tako da možno da je tudi pri nas to razlog. Sem bila zdej 1 mesec na brezmlečni dieti, ampak ker ni bil koža nič boljša ampak slabša (atop.derm.) sem z dieto prekinila in bom počakala na testiranje ki ga imamo šele 25.5. Bomo videli kaj bodo rekli.




Stran: [1]