|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kdaj zanosiš?
13.7.2005 10:31:32   
majamo
Punce moje nekaj mi povejte

Glede na datum izračuna ovulacije bom lepo kar na poti na morje:(. Tak da ne bo nič :sloncek::sloncek:
Ali je možno, da ko se pojavi izcedek se ovulacija komaj začne ali kako je s tem?

majamo
Neposredna povezava do sporočila: 1
   kdaj zanosiš?
13.7.2005 10:32:57   
baguSka
Izcedk naj bi se pokazu po ovulaciji.:zmeden:

(odgovor članu majamo)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   kdaj zanosiš?
13.7.2005 10:59:13   
Anonimen
Pa se ustavita nekje na poti in akcija :)-

(odgovor članu majamo)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   kdaj zanosiš?
13.7.2005 11:00:29   
baguSka
Hmm...kaj pa če gresta z avtobusom?:zmeden2::zmeden2:

Aja sej res, sej so vmes pou urne postojanke..8)8)

(odgovor članu majamo)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   kdaj zanosiš?
13.7.2005 11:40:18   
majamo
Točno na to nism niti pomislila.:)-:)-:)- Namesto na čik pa na kafco na sex. Fino bom predlagala. :)-:)-

Ne hec mora bit samo me pa res zanima ali je z tem izcedkom vsega konec ali se šele začenja?

Pa 2 kolegice in sestrična so :nosecka:, tak da veste kako mi je pri srcu, ko vsaki dan zvem za kako novo :nosecka:.Piz..., prej zanosijo ko pa 5 jurjev dobijo. Nisem vesela za njih kot bi mogla biti. Nikakor se ne morem pripraviti do tega da bi se veselila njihove nosečnosti. Tak fouš pa jezna postanem.??? Meni po neuspeli nosečnosti (odmrtje ploda) nekako ne uspe zanositi že 6 mesecev. V prvo je ratalo po 2 ciklusih poskušanja.
Kaj naj še poskusima, druga kot da sexsama? Vsak predlog bo dobrodošel.

čavči

(odgovor članu majamo)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   kdaj zanosiš?
13.7.2005 11:56:09   
baguSka
Žal le sex pomaga. Pa še večji ŽAL tud to en vedno.:(

Drugače pa kot sem rekla: ko je izcedk naj bi se že končalo.

(odgovor članu majamo)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   kdaj zanosiš?
13.7.2005 12:59:32   
Gea1
Jaz imam pa takšen prozoren in vlecljiv izcedek v času ovulacije. Pravijo, da je najboljše :sloncek:, ko je ta izcedek, saj pripomore, da semenčece lažje pridejo do jajčeca.
Drugače pa te Majamo popolnoma razumem, kako ti je pri srcu in če ti kaj pomaga, meni po ss v mesecu oktobru lani, še do zdaj ni uspelo zanositi. :(( Pa tudi prej je trajalo več kot eno leto. Če mi ne bo uspelo, pač grem na operacijo in srčno upam, da mi po njej uspe. Saj mi gre že vse skupaj precej na jetra. Pa tudi okoli mene so same :nosecka: in frišne mamice in tudi nisem prav vesela zanje, ampak kaj čmo, takšno je življenje. Eni prej,drugi kasneje. Važno je samo, da bomo vsi enkrat :nosecka:.

Pozdravček! :sloncek:

(odgovor članu majamo)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   kdaj zanosiš?
13.7.2005 15:28:44   
maja75
Sama se ukvarjam s popolnoma enakimi občutki kot ve. okoli mene same :nosecka:, pa majhni:duda:, midva pa živiva od upanja in misli na dojenčka. Zdi se mi, da drugi sam gate skupaj perejo, pa že zanosijo, me fosilke pa :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: in NIČ!
Sem pa prepričana, da naš čas še pride, sam potrpet bo treba. vsem, vsem pa iz srca privoščim :duda:!
Zdej grem pa domov!
Pa-pa

(odgovor članu majamo)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

ginekologija
optimistk

ali ste za, da se grobe in žaljive ginekologe odstrani iz porodnišnic?

da (94%)

ne (1%)

me ne moti če opravljajo svoje delo (5%)

Število vseh glasov: 229

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!