seks in antidepresivi (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Spolnost

Sporočilo

Anonimen -> seks in antidepresivi (19.4.2010 10:38:27)

Tisti ki ste jemali antidepresive, zanima me če ste imeli stranske učinke in katere. Jaz sem jemala Cymbalto in sem po treh mesecih jemanja postala totalno nezainteresirana za seks, zato sem sama opustila terapije, ker mi je škoda lepih trenutkov z možem.

Zanimajo me izkušnje. Hvala. 

pelin -> RE: seks in antidepresivi (19.4.2010 15:15:09)

Po moje ni dobro kar tako po svoji volji  prekiniti terapije, čeprav sem tudi jaz že slišala in tudi brala, da imajo antidepresivi zelo pogosto takšne stranske učinke. Moje mnenje je, da si moraš najprej urediti duševno zdravje, pa čeprav je to s  pomočjo anti depresivov in za ceno slabšega seksualnega življenja. Ko se bo tvoje duševno zdravje uredilo, se bo tudi spolno življenje izboljšalo...moje mnenje.

Anonimen -> RE: seks in antidepresivi (19.4.2010 15:18:04)

Pelin hvala za odgovor, ampak omenjeno terapijo sem dobila zaradi težav z inkotinenco. In zdaj se je še to poslabšalo.

TomTaylor -> RE: seks in antidepresivi (20.4.2010 21:18:51)

Ja, jz sem jemala antidepresive, proti depresiji, seveda. In ja, želja po spolnosti je občutno zmanjšana.

In kaj konkretno te zanima? Če se želja po seksu po nehanju jemanja AD spet vrne? Ja, se.

sanasan -> RE: seks in antidepresivi (20.4.2010 21:40:05)

jaz sem jemala coaxil zaradi napadov panike in tesnobe in se mi zdi, da mi že pred jemanjem ni bilo toliko do sexa, med samim jemanjem sem se zato kar zavestno pripravila do akcije in je potem bilo super, tako da med samim jemanjem potem nisem imela težav s tem[sm=smiley1.gif]
kaj pa če prosiš za coaxil, meni je namreč rekla, da naj bi imel najmanj stranskih učinkov (ni slabosti, zaspanosti, tudi libido naj se ne bi zmanjšal...), ne vem pa, kako deluje na tvoj problem

Stran: [1]