Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Sem gledala po TV teste, ki so jih delali z zmrznjeno in svežo zelenjavo. Zmrznjena se je odrezala boljše. Zanimivo ampak res. Tako, da ne vidim problema. Jaz načeloma pripravljam sveže obroke, mislim pa ta tudi ni nič narobe. SIcer imam jaz ameriški hladilnik, kjer se temperatura pri zmrzovalniku kontrolirai in imama vedno na minus 20.
Če se prav spomnim so gledali več faktorjev: svežina, okus, pravilna temperatura zamrznjenosti, dolgotranjost uporabe (ostane bolj sveža in okusna, ker jo takoj, ko jo operejo zamrznejo in gre proces "staranja" minimalno naprej) Ne vsebuje pa nobenih dodatkov. (kot da bi jo doma zmarznili. Ne pa zamenjat zelenjavo v konzervah. Tam je osnova (konzervansi) drugačna. Na žalost pa se vsega ne spomnin. Sem bila pa zelo presenečena nad rezultati.
ja no, saj zdaj mi je čisto logično: če bi zelenjavo takoj po tem, ko je nabrana, globoko zamrznili, potem res prehitimo tisti proces staranja. če se je pa zelenjava vmes že "postarala", pa je najbrž isti šmorn;)