Turanj ali Pašman (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Izleti in počitnice >> Počitnice na Jadranu

Sporočilo

netki -> Turanj ali Pašman (17.4.2010 8:37:34)

vsi poznavalci teh dveh destinacij...javite se!

ne morem se odločit, zanima me še marsikaj, tako da bi bilo fajn slišat vaše izkušnje, mnenje, še kakšne informacije..

aja še naše zahteve: vse za dobro otrok, lepa plaža, mivka, prod, malo senčke, nekaj dogajanja v bližini, malo ven iz centra, igrala, ringlšpil......

prosim za pomoč

hvala in lp

netki -> RE: Turanj ali Pašman (19.4.2010 9:19:19)

res nihče še ni bil ta teh dveh krajih[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

latris -> RE: Turanj ali Pašman (21.4.2010 20:36:56)

Kje je Turanj ne vem. Smo bili pa na Pašmanu lani in je to bolj miren otok. Bili smo v Tkonu. Tam maš en peščen zaliv s senco. Kakšna manjša igrala tudi. Malo poglej za nazaj, smo imeli nedolgo nazaj temo o Pašmanu. Odvisno kaj iščeš. Mi gremo vedno na malo bolj odmaknjene kraje, ne v največjo gužvo.

netki -> RE: Turanj ali Pašman (22.4.2010 21:35:03)

kje pa so ta igrala v tkonu?

ja letos bomo sprobali nekaj bolj mirnejšega, in sicer imam ogledan apartma na levo stran, ko prideš iz trajekta

latris -> RE: Turanj ali Pašman (30.4.2010 12:52:35)

Mi smo bili na desno stran od trajekta, že bolj proti koncu mesta. Na levo od trajekta je pa manjši peščen zaliv, tako da boste imali blizu.

Igrala pa so bila pred enim kafičem na levo od trajekta, lepo v senci. En tobogan pa gugalnice. Pa v centru je bil en napihljiv grad, za plačat seveda. Bili smo pred sezono, tko da je mogoče kasneje še kaj.

Lepe počitnice.

Stran: [1]