anchy82 -> dopust in regres, ter potem še porodniška... a mi kej pripada? (16.4.2010 20:54:55)
|
Mene pa zanima v zvezi z regresom in dopustom... torej od 3.11.2009 sem zaposlena - nadomeščanje bolniške - kot javna uslužbenka. Čeprav imam končano visokošolsko izobrazbo, sem sprejela službo s peto stopnjo - v naših koncih je zelo težko dobiti službo, sedaj pa sploh, pa še tak faks sem končala, ki res nima veliko možnosti zaposlovanja (vse je že prenasičeno)[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]. Do 2.decembra sem bila zaposlena polno - torej 8 ur na dan, po 2. decembru pa vse do danes pa delam krajši delovni čas (4 ure/dnevno). Zanima me, ali sem upravičena do letnega regresa in če mi pripada kaj dopusta za ta čas? A morem biti zaposlena 6 mesecev v tekočem letu, da mi pripada celoten regres, ali bi že meni pripadal, glede na to, da sem zaposlena od novembra? Za zdaj imam pogodbo za določen čas nadomeščanja bolniške, vendar kaže, da mi bodo podaljšali še vse do porodniške, katero nastopim 12.7.2010. Upam, da mi uspe vsaj do nastopa porodniške biti zaposlena. A mi lahko katera bolj podrobno razloži moje pravice glede dopusta, regresa, višina porodniške?
|
|
|
|