črticaa -> RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 2.del (4.5.2010 9:40:04)
|
čaw rahlo premalo časa :) in pozabila špe kle slovesno objavit da moj sinek HODI in to sam nekje od 27.4 [sm=kuza.gif][sm=kuza.gif][sm=kuza.gif][sm=kuza.gif][sm=kuza.gif][sm=kuza.gif][sm=kuza.gif][sm=kuza.gif][sm=kuza.gif][sm=kuza.gif][sm=kuza.gif][sm=kuza.gif][sm=kuza.gif] naš 1 maj je bil delovn,.. vsak dan je bil en od naju na delu,... tako da nismo bili nikjer,.. seveda tudi po zaslugi lenoritisa mojega najdražjega,.... dinozavre nismo šli gledat,... adrianov rojstni dan smo praznovali z 14dnevno zamudo,...s tem da se je zabava začela ob 15ih,..jaz sem pa prišla z dela ob 17.30,.-- k mam takega idiotskega šefa,...joj morqam neki druzga najdt,..... sicer je bil pa adrian cel teden pri nas,.. so bili vzponi (ko sva bila sama) in padci (ko je prišell ati domov),... mami ga še kr hoče odpeljat v avstrijo in je učeraj cel dan ni bilo,... ker je mogla urejati papirje,.. in to do "23ih,.. hallo koga nateguje,....... najini odnosi so zaostreni,... in ubistvu komaj čakam da bo šel moj ati v toplice ker se bova z dominikom za 1 teden odpelila v stražišče (merkanje psa) in bomo vidl kako in kaj,... upa, da bo končno dojel da ni vse tako kot v njegovi glavi in da se bo konččno sposoben pogovoriti[sm=zmeden.gif][sm=smiley13.gif] urša pozdravlja te teta,.. je rekla da zdj je pa že zadni čas da se 1x dobite,.. se predolgo že samo dogovarjate,... aja a zdj je nomber 3,...[sm=duda.gif][sm=duda.gif][sm=duda.gif] upam da vse nosečnice čim manj bruhate in da uživate z svojim družinicami
|
|
|
|