birdy -> RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 2.del (1.7.2010 14:50:29)
|
Mene pa dons mal feder gon. Bi rada preden Neli dam pride še ful pospravla. Tko da sem dons že en okn v kuhnji pomila (ki ni bil pomit že joj čžasa, usran k svina[sm=smiley36.gif]), pa kuhinjske omarce sem že skor vse zbrisala od znotri, prah po kuhnji pobrisala, balkon pometla ker je bil grozen od včerajšne nevihte, pa valda, stalne stvari, posoda, sesanje, cunje... Zvečer pa peglat. Pa upam da so rože dost zalite od včer k če ne bo treba še to, in to na dveh balkomih[sm=zmeden.gif]. Mene je pa včer kr eno uro zmanjkal, pomoje bi spala k bi dec dam pršu če ne bi dva lačna kužka lajala pred hišo[sm=smiley36.gif] Tko da sem pol mogla vstat in jima dat jest, pa seveda še naši želvi k je mela cel disco[sm=jezicek.gif]. No, sej dec je bil pa tud priden, je cel travnik za bajto pokosil. Ah ja, jutr pa pometanje okol bajte k v soboto dam pridejo. Pa še živo mejo je treba obrezat, pa vrt vsak dan zalivat,... Pa te butaste rože, ah... Kr mal mi gre na živce k hoče met tašča ne vem kok rož vsepovsod pol nej jih pa midva zalivava k gre ona na dopust. Sej če bi blo v mejah normale bi še šlo, ampak tok k ma pa ona... Gor so rože sam z okras. Itak v zgornjem štuku nobenga ni že eno leto, ampak rože pa morjo bit. In to bršlinke da ja men leti na balkon in da bom pol k bojo fejst cvetele lahko vsak dan balkon pometala[sm=hudicek1.gif] Ker človeka pa ni da bi jih vsak dan obiral da ne bi od njih letel. Mah, mal sem se spihala, lohk preskočte vse skup...[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|