bolečine (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

simonas -> bolečine (13.7.2005 7:44:12)

Pozdravljene!

Končno malo sončka v tem poletju... Je bilo vse skupaj že tako žalostno...

Nekaj bi vas vprašala. Jaz sem zdaj v 12. tednu, pa so se mi včeraj pojavile močne bolečine na levi strani (kako naj povem - tako med nogo in trebuščkom). Najbolj je bolelo, če sem sedela, če sem stala pa malo manj. Bolečina pa je bila taka kot krč ali pretegnjena mišica. Danes me ne boli več, le če pritisnem boli tako kot modrica. A je imela katera kaj podobnega? Saj nisem zganjala panike a sploh ni bilo prijetno, pa nisem vedela kaj bi naredila, da bi bolečina zginila.

Lep dan želim vsem. Jaz dobim zdaj družbo v službi, tako da je mojega klepetanja za danes konec.

Simona

pika_b -> bolečine (13.7.2005 7:55:37)

Pozdravljena!

To bi lahko bila bolečina od materničnih vezi. Mene je to tudi zelo bolelo, vendar bolečina ni bila konstanta. Včasih se je pojavila in nato izginila, izgleda pa kot, da imaš pretegjene vezi.

To je od :nosecka: do :nosecka: različno. Ene boli ful, druge nič ene pa glih tolko, da čutijo.

Lepo se imej v tem težko pričakovanem sončnem vremenu.

lp, pika_b :rozica:

Anhelo2 -> bolečine (13.7.2005 8:29:25)

Ja, Simonas buši je začel pospešeno rasti!!!

simonas -> bolečine (13.7.2005 9:48:49)

Hvala punce:rozica:! Saj se mi je zdelo, da bo kaj takega.

Simona

Andy13 -> bolečine (13.7.2005 16:49:30)

simonas, ali misliš morda na sramno kost? Mene tudi že od 13. tedna dalje konstatno boli leva sramna kost. Zdaj čutim bolečino zvečer in zjutraj, pred dnevi pa sploh ni ponehala in sem komaj hodila, da ne rečem, da imam prav probleme, ko se želim obleči-sleči. :(
Ginekolog me je pregledal in rekel, da vzrok za bolečino širjenje maternice, vendar ker nisem odprta ni nič narobe.

Upam, da to kmalu mine, ker je kak dan prav neznosno.

Lp, Andy

Stran: [1]